Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy metált kedvelő lánynak...

Egy metált kedvelő lánynak mit tudok adni karácsonyra?

Figyelt kérdés
Osztálykarácsonyra őt húztam, de nem vagyok otthon a stílusban és fogalmam sincs minek örülne.
2018. dec. 4. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
CD lemez, zenekaros póló vagy egyéb kiegészítő esetleg valami témába vágó könyv.
2018. dec. 4. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy metálos, még vehetsz neki bármi mást is (ők se a Marsról jöttek)... :)
2018. dec. 4. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is metálos lány vagyok, de egy sima mikicsomaggal mindig elégedett voltam. Nem elvárás, hogy minden fekete legyen és kapcsolódjon a metálhoz. Vagy esetleg ha tudod, hogy milyen bandákat hallgat, utána nézhetsz, hogy van-e valami karácsonyi számuk. Nekem nagyon kedves élmény volt, amikor én a mikulásozáskor a csomagomban többek között találtam egy tábla csokit, ami egy kinyomtatott Sonata Arctica: Christmas Spirits borítóképbe volt csomagolva.
2018. dec. 6. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!