Milyen gitárt vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyáltalán nem értek a gitárokhoz, sőt a zenéhez sem sokat, ezért kène a segítség. Barátomnak karácsonyra gitárt vennék, de nem tudom milyet. Nagyon jól gitározik, régebben volt zenekara is. Elektromos lenne jobb neki szerintem, de bármit megnézek, amit ajánlotok.
:)
##gitar ##karacsony
2018. dec. 3. 16:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne vegyél neki csak ha pontosan tudod hogy milyet szeretne. A gitároknál a személyes ízlés is sokat számít.
2/4 Mojjo válasza:
Csatlakoznék az első válaszadóhoz, ez így nehéz. Ha esetleg tudod, milyen zenét játszott, meg milyen gitárjai vannak/voltak, akkor esetleg még működhet is, abból lehet következtetni. De azért rizikós.
Na meg nem mindegy, mennyit szánsz rá. Egy régóta és aktívan zenélő emberhez valószínűleg komolyabb hangszer passzolna, mint egy 60-80 ezres tanulógitár, szóval nagy valószínűséggel bőven 100, de lehet, inkább 200 ezer felett kell gondolkoznod.
3/4 A kérdező kommentje:
Hát úgy döntöttem, hogy egy kupont készítek neki, amivel tudatom, hogy választhat egy gitárt. 😁 megkapja amire vágyik és mégis megmarad a meglepi. 😊
2018. dec. 4. 17:07
4/4 Mojjo válasza:
@3: Ez egy nagyon jó ötlet, legalábbis nekem tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!