Elég hamis, és ezen a túl sok delay se segít, sőt. Rohadt nagy az alapzaj az éneken, a rosszabbul hangzó levegővételeket halkítanám, ütemre raknám azokat, amik nincsenek ütemen és némítanám a behallatszó szájmozgásokat, de ekkora alapzajjal nem nagyon lehet műteni. Igazából a hamisságok is igazíthatók, simán elhinném, ha azt mondanád, hogy csak fáradt voltál és/vagy untad már. A péket meg ne hívd át többet zongorázni!
2018. dec. 1. 23:45
2/8 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Első próbálkozásra tökéletes. Az ének meg szerintem ilyen "mocskosan" szól jól. Nem kell mindennek túl sterilnek lennie, hallottam már sokkal profibb és világhírű énekeseket több delayt és reverbet használni. Az meg, hogy néhány helyen hamis nem számít. Van érzéked az énekléshez, majd fejleszted magad és gyakorolsz többet. A zongora meg szerintem jól szól.
2018. dec. 2. 13:25
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
Végre már valaki aki értékeli az eredetiséget. Igazából egy saját interpretáció lenne...
Nekem is tetszik így mélyebben a hangzása, a refrénnél meg magasabban.
Majd a továbbiakban igyekszem zeneileg pontosan énekelni. :)
2018. dec. 3. 01:08
4/8 anonim válasza:
Hát, sok sikert!
2018. dec. 3. 21:59
5/8 anonim válasza:
Túl hangos a zongora. Nem értem mit mondasz (pedig tudok angolul) es a hangokat is nehezen hallom.
2018. dec. 4. 21:46
6/8 anonim válasza:
És a kiejtésed szörnyű.. rízan , még a magyaros rízön is rosszul hamgazna de rízan... menj angoltanárhoz, ha komolyan akarsz ezzel foglalkozni,vagy nevetséges lesz a végredmény..
2018. dec. 4. 21:49
7/8 anonim válasza:
Mint Kőbányai Zenei Stúdióban ének és gitár tanszakon jelesre végzett mondom, hogy első próbálkozásra több mint jó. A hiányosságokkal szerintem te magad is tisztában vagy és ha még gyakorolsz igazán jó is lehet.
2018. dec. 4. 22:28
8/8 A kérdező kommentje:
Eh, pedig rízön-t éneklek. Lehet nem hallani a zongorától.Az angolom is elég jó egyébként, csak izgultam a felvevéskor... Még picit rekedtes is a hangom egyébként.
Érkezik a jobbik cover, szóval ez nem a végleges változat. Köszönöm a kommenteket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!