Mit gondoltok Krúbiról?
Figyelt kérdés
Én az utóbbi időben nagyon megkedveltem,szerintem nagyon egyedi a zenéje.Elég alpári stílusa van igaz, de ennek ellenére mégis van üzenete a legtöbb számának.Emelett nagyon szórakoztatóak a zenéi,és változatosak is,ahány szám annyi stílus.Szerintetek is tehetséges vagy csak túl van hypolva?2018. nov. 25. 17:57
1/4 anonim válasza:
Az, hogy ennek nem sok köze van a játékokhoz.
2/4 anonim válasza:
Ha megy a hátterben vlhol nem zavar,de ahogy más rappert,őt se hallgatnék magamtól
3/4 anonim válasza:
Egyetértek az előttem válaszolóval. Hallottam már pár számát, de a barátok miatt. (Pl: bekapcsolták mellettem Bt hangszórón.)
De én nem szeretem a számait, magamtól nem hallgatnám meg. Ettől függetlenül, hallgathatják mellettem, nem szólok érte.
4/4 ABCABCABC3E válasza:
Tehetséges és van egy fa@za flowja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!