Milyen jó punk zenekarokat ismertek?
a punk az anti-flagnél, az exploitednél kezdődik :D
magyar vonalról ajánlható a hatóságilag tilos, és a hétköznaPI CSAlódások.
blink 182, és gc? tényleg csak divatzene. már bocsi. oké, van jó számuk, annó (5 éve) énis hallgattam,de azért álljunk csak meg,köze nincs a punkhoz.
külföldi: konflikt.exploited.ramones.casualties
magyar: cpg, hétköznaPI CSalódások, 193.cella.prosectura.
stb.
17L
NO no no gyerekek.
Punk zene és divat zene.
Punk zene és Skatepunk zene.
Punk zene és AMERIKAI punk-rock zene.
Nem kis különség van drágáim. Ráadásul te is oylan zenéket soorlál (Sum41 és Offspring, amik nem mondom hogy szarok a maguk nemében, de egy magyar ETA, 193.Cella, 88-as csoport, 82-es körzet, Kretens, Hiszteria, Iszonyat, CPg sokkal többet ér, mint ezek egybevéve. Természetesen ők befutottabbak hiszen tv-ben szerepelnek, nagy lemezstúdiókban dolgoznak és Amerika kicsit másabb mint Magyarország. Ha értitek.
Ennek ellenére amcsi pl: a The Casualties, mégis jó zenét játszanak.
193. cella, 4skins, 82-es körzet, 88-as csoport, A-punk, Agnostic Front, Agydaganat, Aljas Kúszóbab, Alvin és a mókusok(pár szám), Anti-flag, Auróra, Aus Rotten, B.M.V., Babes In Toyland, Bad Religion, Barackca, Bácsörcser, Belga, Blondie, Böiler, Borz-Alom, Brigád, C.A.F.B., Chaos UK, Cockney Rejects, CPg, Csirkepogó, Csók és Könny, Deadline, Derkovbois, Die Toten Hosen, Discharge, Dropkick Murphys, Dühös elvtársak, Elemi állapot, Elitosztag, ETA, Fegyelmező Részleg, Flash, Flogging Molly, Fürgerókalábak, GBH, Habeas Corpus, Hatóságilag Tilos, Hátsó Szándék, HétköznaPI CSAlódások, Hisztéria, Ifjúgárdisták, Iszonyat, Junkies, Katéter, Kleenex/LiLiPUT, Konflikt, Kovbojok, Kretens, L7, Lecsa-punk, Lenin körút, Linx, Los Fastidios, Macskanadrág, Mad heads, Mig29, Misfits, N.V.Ú., Nefogazz, Nem Ajánlott, NOFX, Oi Polloi, Oxymoron, Panksapka, Pennywise, Perkele, Pilsner Oiquell, Prosectura, QSS, Rammstein, Ramones, Rancid, Rózsaszín Pitbull, Serj Tankian, Sex Pistols, Sham 69, Ska-p, Slipknot, Snap-her, SS-Kaliert, System of a down, Tatu18, The Analogs, The Bussines, The Buttholes, The Casualties, The Clash, The Damned, The Devotchkas, The Distillers, The Exploited, The Locos, The Offspring, The Toy Dolls, The Unseen, The Vageenas, Tirpunk, Tolerancia, UK Subs, XRay-Spex, Yellow Spots...
L/17 Punklány
De, de a zenei listám felét kimerítettem, nem csak punkot írtam :)
L/17 Punklány
A legnyilvánvalóbb külföldi: THE CLASH
A legnyilvánvalóbb magyar: CPg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!