Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen jó punk zenekarokat...

Milyen jó punk zenekarokat ismertek?

Figyelt kérdés
A nyilvánvalókon kívül (pl Sum 41, The Offspring stb)
2010. jún. 26. 15:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
blink 182! az is alap
2010. jún. 26. 15:25
 2/11 anonim ***** válasza:
GreenDay,GoodCharlotte,Ramones,Lucky7...:)
2010. jún. 26. 16:49
 3/11 anonim válasza:
53%
Amiket itt felsoroltok annak köze nincs a punkhoz... Közhelyes mainstream fiúbandák csini pofival, ennyi. Próbálkozzál kezdésnek olyasmikkel mint a Ramones, Sex Pistols, Clash, Exploited, hasonlók. Na ezek nyilvánvaló és alapvető punk bandák, mondom ezt úgy hogy életemben közöm nem volt a punkhoz, de ennyit még én is tudok. >_<""
2010. jún. 26. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

a punk az anti-flagnél, az exploitednél kezdődik :D

magyar vonalról ajánlható a hatóságilag tilos, és a hétköznaPI CSAlódások.

2010. jún. 26. 22:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

blink 182, és gc? tényleg csak divatzene. már bocsi. oké, van jó számuk, annó (5 éve) énis hallgattam,de azért álljunk csak meg,köze nincs a punkhoz.

külföldi: konflikt.exploited.ramones.casualties

magyar: cpg, hétköznaPI CSalódások, 193.cella.prosectura.

stb.

17L

2010. jún. 29. 15:12
 6/11 anonim ***** válasza:

NO no no gyerekek.

Punk zene és divat zene.

Punk zene és Skatepunk zene.

Punk zene és AMERIKAI punk-rock zene.

Nem kis különség van drágáim. Ráadásul te is oylan zenéket soorlál (Sum41 és Offspring, amik nem mondom hogy szarok a maguk nemében, de egy magyar ETA, 193.Cella, 88-as csoport, 82-es körzet, Kretens, Hiszteria, Iszonyat, CPg sokkal többet ér, mint ezek egybevéve. Természetesen ők befutottabbak hiszen tv-ben szerepelnek, nagy lemezstúdiókban dolgoznak és Amerika kicsit másabb mint Magyarország. Ha értitek.

Ennek ellenére amcsi pl: a The Casualties, mégis jó zenét játszanak.

193. cella, 4skins, 82-es körzet, 88-as csoport, A-punk, Agnostic Front, Agydaganat, Aljas Kúszóbab, Alvin és a mókusok(pár szám), Anti-flag, Auróra, Aus Rotten, B.M.V., Babes In Toyland, Bad Religion, Barackca, Bácsörcser, Belga, Blondie, Böiler, Borz-Alom, Brigád, C.A.F.B., Chaos UK, Cockney Rejects, CPg, Csirkepogó, Csók és Könny, Deadline, Derkovbois, Die Toten Hosen, Discharge, Dropkick Murphys, Dühös elvtársak, Elemi állapot, Elitosztag, ETA, Fegyelmező Részleg, Flash, Flogging Molly, Fürgerókalábak, GBH, Habeas Corpus, Hatóságilag Tilos, Hátsó Szándék, HétköznaPI CSAlódások, Hisztéria, Ifjúgárdisták, Iszonyat, Junkies, Katéter, Kleenex/LiLiPUT, Konflikt, Kovbojok, Kretens, L7, Lecsa-punk, Lenin körút, Linx, Los Fastidios, Macskanadrág, Mad heads, Mig29, Misfits, N.V.Ú., Nefogazz, Nem Ajánlott, NOFX, Oi Polloi, Oxymoron, Panksapka, Pennywise, Perkele, Pilsner Oiquell, Prosectura, QSS, Rammstein, Ramones, Rancid, Rózsaszín Pitbull, Serj Tankian, Sex Pistols, Sham 69, Ska-p, Slipknot, Snap-her, SS-Kaliert, System of a down, Tatu18, The Analogs, The Bussines, The Buttholes, The Casualties, The Clash, The Damned, The Devotchkas, The Distillers, The Exploited, The Locos, The Offspring, The Toy Dolls, The Unseen, The Vageenas, Tirpunk, Tolerancia, UK Subs, XRay-Spex, Yellow Spots...

L/17 Punklány

2010. júl. 20. 02:18
 7/11 A kérdező kommentje:
ez esetben elnézést, punk rockra gondoltam. olyanokra amiket a példában írtam. 17/punklány-nak meg köszönöm a választ, elég kimerítő. aurórát elvből nem hallgatok, rammstein meg inkább ipari/dance metál, prosecturát viszont annál inkább. hétköznapi csalódásokat sem. a konfliktet régen hallgattam, ma már nem tetszik. a slipknot meg inkább new metal, nem? köszi
2010. júl. 21. 08:13
 8/11 anonim ***** válasza:

De, de a zenei listám felét kimerítettem, nem csak punkot írtam :)

L/17 Punklány

2010. júl. 27. 18:12
 9/11 anonim válasza:

A legnyilvánvalóbb külföldi: THE CLASH

A legnyilvánvalóbb magyar: CPg

2015. ápr. 25. 02:18
 10/11 daneexxx válasza:
Az első igazi punk a sex pistols volt, rá fél évre a Clash. Azonban korábbról meghallgatod pl a the stooges-t, vagy későbbi szóló karrierjét, iggy pop-nak, azon erősen érződik hogy a pistols kiken nőtt fel ;). Egyébként még ott van a uk subs, a the exploited..... Amerikai vonalon a top 3 nekem a casualties, a ramones és a dead kennedys. Itthonibol meg messze legelső a hétköznaPI CSAlódások, de ott van még a prosectura, az eta, a hatóságilag tilos, vagy underground körben a rózsaszín pitbull (bár az új daluk nem igen fér bele a punk mentalitasba, de viccbandanak tokeletes), ott a linx, a macskanadrag, ....
2017. jan. 16. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!