Ki lehet jelenteni hogy a múlt század három legjobb zenésze és egyénisége Elvis Presley, Michael Jackson és Freddie Mercury?
Figyelt kérdés
Vagy hanem ti kit mondanátok a 3 legjobbnak?2018. nov. 11. 11:50
11/12 anonim válasza:
Utolsó kivételével mindenki kifelejti a BEATLESt? Az előző évszázad legbefolyásosabb bandáját? Akik nem mellesleg külön-külön is maradandót alkottak.
12/12 anonim válasza:
Igen, egyértelműen ki lehet mondani. Nekem is ők a kedvenceim a múlt századból, bár Freddie Mercury-t nem nagyon hallgatom. De tehetséges volt, mint Elvis és Michael Jackson, és ami jó, arra nem mondom, hogy rossz. A Beatles-t én nem szeretem, nem hallgatom, bár lehet van akinek tetszik, mindenkinek más az ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!