Fesztiválon dolgozni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnek erdeklodni, hogy akar Soundon, akar Szigeten milyen az onkentes munka? Hogy mukodik? A koncerteket megnezhetem, vagy alatta kell dolgozni?2018. okt. 29. 17:36
1/3 anonim válasza:
Ha műszakod van,akkor nem mehetsz el a pultból,de onnan úgyis hallani.
2/3 A kérdező kommentje:
Az oké, csak mondjuk kérhetem úgy a beosztásomat, hogy a komcerten ott legyek? Vagy mondjuk olyan nincs, hogy meg van adva hogy hány órát kell dolgoznom, és azt úgy osztom be, ahogy szeretném? (Nem voltam még sosem, ezért kérdezem)
2018. okt. 29. 18:11
3/3 anonim válasza:
Lehet, de mivel itt 12 óráznak elég nehéz megoldani. A műszakot meg nem hagyhatod ott egy koncert miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!