Rónai Judit Miriamnak tényleg jelent meg lemeze?
Figyelt kérdés
mert nekem az egész X-Faktoros videóban olyan volt mintha azt ő csinálta volna és csak össze vissza hazudozott hogy neki külföldön már kiadták a lemezét2018. okt. 21. 14:36
1/7 A kérdező kommentje:
" mintha azt ő csinálta volna "
ezt kifejthettem volna bővebben - úgy értem felvették ahogy énekel, ő vagy valaki szerkesztett egy borítót és a CD-re nyomdában nyomtak egy matricát hogy olyan legyen mintha valódi, bolti CD lenne
2018. okt. 21. 14:38
2/7 anonim válasza:
Én keresgéltem neten de nem találtam róla semmit. Amúgy lehet hogy tényleg kiadták, mert autotunenal talán valakinek tetszett.
3/7 anonim válasza:
Ez az egész hülyeség. Minden évben kell valami “botrany” hogy ne legyen unalmas, és hogy ne csak a mentorok hisztijeről szóljon az egész, úgyhogy lefizetnek ilyeneket, hogy menjenek be, és veszekedjenek egy sort. (Pl amikor pár éve volt az a srác is,a ki gitárokat ver szét, utána kiderült, hogy minden fellépésén szét szed egyet)
4/7 anonim válasza:
Szerintem simán lehet neki. Mert pl beszervez mindenkit aki kell; pl keres egy borítótervezőt; meg ha van elég pénze, akkor ki tudhat bérelni egy stúdiót annyira, amíg fölveszi a számokat; és szóval szerintem ez ennyi. Tehát, hogyha megvásárolja, hogyha kifizeti a munkát, akkor szerintem kiadják neki annyi példányban , ahányban akarja, ahányat megrendelt belőle.
5/7 anonim válasza:
Itt vannak róla dalok. De nem az összes ami az albumon szerepelt, mert azt leszedte youtuberól.
6/7 anonim válasza:
Nem kell több szex,
kinek kell,
hisz adjon el, bármiért.
Megint csak szex,
kinek kell?
7/7 anonim válasza:
3 lemeze is van, összesen 44 dal. Vannak angol és magyar dalai is. Mirjam Miriam néven megtaláljátok a YouTube-on. A "Hazugság" című a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!