Lenne pár kérdésem az énekléssel kapcsolatban. Ezek a dolgok tanulhatóak? Lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves vagyok, nem rég töltöttem be. Már kb 10 hónapja tanulom az éneklést, vagyis csak magamat tanítom itthol, kipróbálok új dolgokat (magas-mély hangok, torok és fejhang mixelése, hangszín változtatása stb...), és úgy vettem észre, hogy fejlődtem. Viszont olvastam, hogy mutálás előtt/ alatt nem ajánlatos éneklést tanulni. Miért nem? Lehet valami bajom, ha 15 évesen kezdtem? Illetve hogyan találjam meg az énekhangomat? (Néha úgy érzem, hogy beszédhangon éneklek). Megnéztem már egy csomó videót youtubeon, de van amit nem értek :)2018. okt. 18. 15:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!