Mi ennek a számnak a címe?
Figyelt kérdés
Sziasztok keresek egy zenét 2 dj forma csinálta egyszeruen nem jut eszembe a cime de még a szovege se alig tudom hulye vagyok csak annyit tudok hogy a youtubeon fent van a zene es mikor elinditom a zenet csak a 2 csavo van a kepen es ez hulyen hangzik de olyan arca van valamelyik ek mint egy buldog széles az arca minden kovet megmozgattam es nem talalom nem vagyok hulye hálás lennék ha valaki tudna segiteni kb 2 éves zene2018. okt. 17. 21:21
1/4 anonim válasza:
Ezt nem értem, fent van a youtube-on és elindítod? Akkor ott kellene lenni az előadónak. Vagy linkeld be.
2/4 anonim válasza:
Ha fenn van youtube-on akkor nem körbe kellene írni hanem belinkelni.Amúgy valószínű hogy oda van írva a videó alá hogy mi a zene.
3/4 veterán vas válasza:
"..tudom, hülye vagyok.."
"..ez hülyén hangzik.."
"..nem vagyok hülye.."
Mindez egyetlen -mesterien megkomponált- cicerói körmondatban. ;)
Sokkal ésszerűbb lett volna -a sok halandzsa helyett- valami apró konkrétumot írni, ami közelebb visz a megtaláláshoz. /szerintem/
4/4 A kérdező kommentje:
Fent van youtubeon de nem emlekszem a cimre es nem talalom
2018. okt. 19. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!