Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van az, hogy az első...

Miért van az, hogy az első tíz legnépszerűbb dalból én egyet se ismerek? Én hallgatok rossz zenáét, vagy mindenki más?

Figyelt kérdés
[link]

2018. okt. 11. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Nem, ezekből én is csak a Despacitót hallottam, a többiről pedig nem is tudtam hogy egyáltalán létezik, nyugi, nem egyezik az ízlésed a tömegdivattal, nincs ezzel semmi gond.
2018. okt. 11. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell végletekben gondolkodni. Te sem hallgatsz rossz zenét, más sem, legfeljebb a te stílusod nem egyezik a többséggel.

Nyilván a legtöbbet játszott zenék a mainstream popzenék, amiket nem azért hallgatnak mert olyan rosszak.

A listából én is csak 2 zenét ismerek meg címről. Belehallgatva a 10 dalba, még 2 másik zenét felismertem csak a zenéjéről és még kettőt csak a szövegéről, és mégsem tudtam hogy ő(k) az előadó(k).

2018. okt. 11. 17:08
 3/5 A kérdező kommentje:

"Nyilván a legtöbbet játszott zenék a mainstream popzenék, amiket nem azért hallgatnak mert olyan rosszak."

Mit akarsz ezzel mondani, én nem egészen értem ezt a dolgot. Zenét azért hallgat az ember, mert jó. Azzal hogy popzene valami olyasmit akartál kifejezni, hogy ez olyan zene, ami a legtöbbek ízlését nem sérti, és mondjuk közösségben is lehet hallgatni, buliba, vagy háttérzenébe, rádióba stb. Amit én megértek, hogy ebben a kategóriában ezek a legnépszerűbbek. Csakhogy itt a Spotify-ról van szó, ami tipikusan az, hogy magadban a füleseden mit hallgatsz úgy, hogy közben mások nem hallják. Ilyenkor mindenki a neki kedves zenét hallgatja, nem? Nincs értelme annak, hogy én most direkt az a népszerű popzenét hallgassam, amit a buliba beraktak vagy a rádióban szól, mégha nem is olyan jó.

2018. okt. 11. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez pontosan így van, csak a legtöbb emberenek nincs saját ízlése, vagy hajlandósága/intelligenciája ahhoz, hogy ezt végiggondolja, plusz még van egy réteg, akiknek mondjuk tényleg ez tetszik. Össze tud azért így jönni az a nagy hallgatottság.

Ez akkor is így volt, amíg nem volt spotify, vagy internet.

2018. okt. 12. 06:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Gyerekek, az hagyján, hogy címről nem ismertem őket, de belehallgattam ebbe a lejátszási listába, és katasztrófa, az első húsz után zúgott a fejem ettől a szörnyűségtől. Nem értem, kik hallgatják ezeket? Mi ez a fos?
2018. okt. 12. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!