Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A tune-o-matic típusú hidat...

A tune-o-matic típusú hidat milyen irányban kell felrakni?

Figyelt kérdés

Új hidat vettem a gitáromra, mert az előző már nem volt megfelelő.Kérdésem az lenne, hogy a hidat hogy kell felrakni. A csavarok a pickupok felé kell nézzenek, vagy ellenkezőleg? Ezt azért kérdem, mert nekem régebb a csavarok a húrláb felé néztek, de úgy nehezen tudtam oktávot állítani és a neten láttam, hogy van amikor a csavarok a húrláb fele mutattak és van amikor pickupok fele mutatnak.

Hogyan kell helyesen felrakni?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2018. okt. 10. 14:38
 1/1 kojee ***** válasza:
Az alap TOM húrlábban az a jó, hogy úgy rakod fel ahogy neked tetszik, hiszen a babákat ki tudod szedni, és meg is tudod forgatni. Van így is meg úgy is. A jelenlegei ibanezemen a pickup felé vannak az állító csavarok, a cortomon a meg a híd irányában álltak.
2018. okt. 13. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!