Ti is rosszul vagytok a slágerektől?
Figyelt kérdés
Minden mai sláger ugyan arról szól. A szerelmes téma már annyira elcsépelt, alkothatnának valami újat is. Nincs egyediség benne. Mellesleg a női énekesek hangjától már kiráz a hideg, olyan magas hangon énekelnek. Tisztelet a kivételnek!
Csak én látom így?
2018. okt. 6. 09:56
1/4 anonim válasza:
Én csak ezektől a mostani gagyi, repetitív rap-r'n'b-hip-hop slágerektől vagyok ki, amikben nincs egy megjegyezhető dallam, nincs elejük-közepük-végük.
Ezért hallgatok inkább Gorillaz-t, Muse-t meg MGMT-t, vagy Tame Impalát, meg olyan zenéket, amik 2014 előtt születtek.
2/4 anonim válasza:
Nem mindegyiktől, csak a rosszaktól. :)
A magas hangot én szeretem, a mélyet nem, férfiaknál sem.
A téma valóban sokszor elcsépelt, de az volt már a Beatlesnél is.
3/4 anonim válasza:
A téma az ősidők óta elcsépelt, viszont szerintem ez nem gond. Nem a poptól kell várni a mélyenszántóságot, mert egész egyszerűen nem arra van. Én személy szerint a popzene zömét nem szeretem, de azért találok belőle kedvemre valót - és ez nem csak a maira igaz, hanem a régire is. Minden generációnak, beleértve a mostanit, van olyan rádióbarát mainstream zenéje, ami nekem bejön, meg olyan, amivel ki lehet kergetni a világból, viszont ha már itt tartunk, a retro popból utóbbi kategória gyakoribb. Egy mai zenét játszó rádióadónak a hallgatására ha rákényszerülök, azzal úgy vagyok általában, hogy nem tetszik a számok többsége, de azért nem is szenvedek aktívan, inkább csak hallgatnék mást, na most mondjuk valami Sláger FM szerűségen a dalok zöme olyan, hogy bevérzik az agyam tőle már annyi idő alatt is, amennyit egy boltban való gyors bevásárló kör megtétele alatt eltöltök a passzív hallgatásával.
4/4 anonim válasza:
"Minden mai sláger ugyan arról szól", ez eléggé messze áll a valóságtól, ami inkább az, hogy: "Amióta létezik könnyűzene, a slágerek jelentős része ugyanarról szól"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!