Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy zene címre lennék kíváncsi...

Egy zene címre lennék kíváncsi segítség?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm küldött belőle egy részletet még korábban azóta egyéb okokból Letiltott és nem tudom megkérdezni tőle, tudnom kell a címet, nagyon szép a szöveg, ennyit tudok belőle:''enged már el a kezem, kerlek hogy maradj velem, en ezt már nem tehetem, jó lesz majd minden hidd el, nekem már ez nem stimmel csak mond azt hogy igen'' valami ilyesmi nagyon gáz meg ilyenek, de tudom kell a címet Köszi

2018. szept. 22. 22:46
 1/2 anonim válasza:
A Jägermaister-t nem ajánlom vízzel hígítani.. Honnan jött egyáltalán ez az ötlet?? Elég fura. Ha ilyen fajtát akarsz inni, arra ott van a fröccs
2018. szept. 23. 09:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Úh kajak nem emlékszem, hogy valaha kiírtam ezt nem tudom mi ütött belém bocsánat :D Ráadásul pont szülinapomon úgylátom, nem kell válaszolni hivatalosan is hülyeségnek nyilvánítom
2018. okt. 2. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!