Kris Allen videoklipet miért nem játszanak a hazai zenecsatornák?
Figyelt kérdés
Úgy értem, végül is ő nyerte meg az American Idol-t, és tudom, hogy Adammel többet foglalkozik a média, meg satöbbi... de neki is van már klipje, méghozzá egy nagyon jó. Ne értsetek félre, egyszerűen odavagyok Adamért és Krisért is, szívem csücskei mind a ketten. De ha Adam klipjét leadják, Krisét miért nem? Szerintem annyira jó ez is... *-*
http://www.youtube.com/watch?v=V3N5CsXYlCk
2010. jún. 22. 21:42
1/3 anonim válasza:
mert Kris házas, és így nem kell a tini p(i)csáknak
2/3 A kérdező kommentje:
Hát, én azért elfogadnám...
Adam meg meleg, de így is kéne nekik. Kris házas, de felőlem jöhet. XD
2010. jún. 22. 22:15
3/3 anonim válasza:
Szerintem alapból nem Krisnek kellett volna nyerni, valahogy nem az a "sztár" alkat, tehetséges, de olyan kis egyszerű! Adam Lambert igaz nem nyerte meg azt az évadot, viszont az egész Idol történetében nem volt hozzá hasonló tehetség...és szerintem nem is lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!