Mi lehet ennek a zenének a címe?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon kevés lesz az info, de ma hallottam egy helyről, a Shazamnak túl halk volt, de folyamatosan ez jár a fejemben.
Igazság szerint a szövegéből annyit értettem meg,hogy "In my dream this is...." bár ebben sem vagyok 100%-ig biztos.
Ami jó kiindulási alap lehet,hogy egy nő énekli, és lassú.
Remélem nem lesz megtévesztő, de valahogy a lassúságot úgy értem mint ahogy ebben a számban a linkelt másodperctől hallható.Nekem ez a zene az amire azt mondom,hogy hasonlít a stílusa (illetve a részlet)
2018. szept. 20. 21:11
1/2 anonim válasza:
Gigi D'Agostino-In my mind (?)
2/2 A kérdező kommentje:
Sejtettem,hogy nem összefüggő mondatokat írtam le csak pár szót amit értettem :D
De tökéletes, jobb vagy mint a Shazam, ezt kerestem.
A poén,hogy így már tudom,hogy ismerem is, de soha nem jutott volna eszembe a címe.
Természetesen ment a pozitív :)
2018. szept. 21. 04:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!