Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan lehetne rap zene...

Hogyan lehetne rap zene alapot eladni?

Figyelt kérdés
Hip-Hop alapokat készítek, producerkedek. Pár emberrel csinálgatjuk hobbiból, viszont én komolyabban is szeretném ezt csinálni, akár pénzt keresni belőle. Szeretnék keresni embereket, akik rappelnek és beateket, alapokat vennének, én pedig elkészíteném. Hol lehet ilyen embereket találni? Ha tegyük fel egy ember venne tőlem alapot, mi alapján szabom meg az árat és hogy van lezavarva az egész munkálat?

2018. szept. 16. 14:30
 1/5 anonim válasza:
Én pedig ezt nem árulom el ingyen, csak pénzért. :)
2018. szept. 16. 14:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Na ja, ez sem hülyeség. :/
2018. szept. 16. 15:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha mint írod, producerkedsz, akkor máris van olyan köröd, akik felhasználják.

Miért másokkal akarod megvetetni?

2018. szept. 16. 15:14
 4/5 Zénevű ***** válasza:
Én csinálnék egy webshopot a helyedben és feltolnám oda az összeset. Persze ehhez jogilag rendben kell lenni mindennek, vállalkoznod, adóznod kell, stb. Vagy keress külföldi hasonló webshopokat, ahol karaoke alapokat, vagy beateket lehet pénzért letölteni és írj levelet a tulajnak, hogy add el az alapjaimat, oszt felezünk. Ilyesmi. :-)
2018. szept. 17. 21:23
 5/5 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 5. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!