Hogyan lehet, hogy Magyarország legmenőbb zenekara a The Biebers?
Figyelt kérdés
Sajnos már nem tudom belinkelni, mert cenzúrázta az Index a cikket, de mikor volt a majkás balhé, akkor leírták, hogy Majka és Curtis egy fellépésen kb 2-3 milliót keres(mondjuk ez máig le van írva) .
Illetve hogy tőlük a Wellhello, a Halott pénz keres többet, kb 5 milliót, illetve van még a Biebers meg Ákos, ők 6 millióval mennek.
WTF?
Ákost értem, de a Biebers????
Hát egy noname csapat :D
2018. szept. 13. 19:43
1/6 anonim válasza:
Szerintem Ákos ára is pont annyira indokolatlan. Szar az ízlése az embereknek, nincs mese. :D
2/6 A kérdező kommentje:
Ákos ezerötszáz éve zenél, megértem, hogy össze tud hozni egy ilyet.
Majka oké, meg a többi csapat is, de ezek?
Hát van két szaros albumuk, azon sincs szar se. :D
2018. szept. 13. 19:59
3/6 anonim válasza:
Hát én egyiket sem értem, pedig próbáltam, tényleg. Vagy... talán van egy-egy jobb gondolat, csak nem egy egész dalra valónyi, pláne nem egy albumra vagy többre. Na de ugye ki tudja, lehet a koncerteken valami oltári nagy buli van. Te mindegyiken ott voltál? Most keresek The Biebers koncertvideót mert kíváncsi lettem. 6 milla... fejenként, fellépésenként? Sose tudtam hogy kell ezt érteni. Akiket én ismerek örülnek ha nincs túl nagy veszteség a buli végén. :D Az biztos, ha bármikor is 6 millás fizum lenne, nem tolnám a haknit orrvérzésig éveken át. Kivéve ha sok embernek tartoznék nagy pénzekkel...
4/6 A kérdező kommentje:
A csapat, fellépésenként.
2018. szept. 13. 21:14
5/6 anonim válasza:
a biebers-t én sem értem...nem mondom, hogy nem teszik oda magukat egy koncerten, de azért kissé túl van hype-olva a dolog...a wellhello is ugyanez. oké, ketten vannak, plusz élőzenekar, na de a klasszikus bandák is ebből állnak, mégis nagyságrendekkel kevesebbet keresnek egy-egy fellépésen. wellhello meg ráadásul új zenékkel is ritkán jön ki...oké, most volt néhány, mert készül az új lemez, de gyakorlatilag két éven keresztül(vagy 3) turnéztak folyamatosan az Elnöki üggyel...jóformán a setlist-be se nyúltak bele, ugyanazokat ugyanabban a sorrendben mindenhol...:D azért így tényleg érthetetlen, mert azért más bandák ha új saját számmal nem is jönnek ki, néha-néha betesznek valamilyen feldolgozás zenét is a dalok közé...
6/6 anonim válasza:
Nem biztos, vagyis egész biztosan nem az hazározza meg a gázsit, hogy mennyire menő a banda. Hol, kinek, mennyit sikerül kialkudni a szervezőktől. Lehet nekik egyszer volt egy 6 millás, de amúgy 2 millákért mennek, a többi meg 4 alatt nem vállalja. Sokan is vannak rá, lejönnek a költségek, leosztva lehet kb. ugyan ott van mindegyik. De tényleg fel nem fogom nem csak ezeket, hanem az olyan külföldi bandákat akikért 25-30 ezres koncertjegyek mennek. Nem lenne olyan, talán 1-2 zenekar akikért ennyit adnék, de akkor sem hetente, hanem 10 évente egyszer. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!