Ti hallgattok musical számokat?
Nem vagyok konkrétan erre a műfajra rákattanva, de ha láttam egyet és voltak benne dalok, amelyek tetszettek, akkor persze hogy szívesen meghallgatom őket újra :)
Ha esetleg még nem ismered, akkor ajánlom a Glee c. sorozatot. Nekem nem tetszett, de az emberek odavoltak érte, és gyakorlatilag minden része egy musical.
A Jézus Krisztus Szupersztárt, és a Macskákat nagyon szeretem, külön is megvan ez a két album, de ezek azért "zeneközpontúbbak" az átlag musicalnél, a Grease-t például szívesen megnézem (azért nem akárhányszor), de a zenéjét külön még nem jutott eszembe hallgatni.
A Glee musicalnek musical, de a zenék amik benne vannak egytől egyik feldolgozások, szóval azok pont nem musical számok...
A Glee szerintem is másabb kategória, legalábbis én a klasszikus értelembe vett musicalekre gondoltam.
Nekem a fő kedvenceim a Mozart-t, Rómeó és Júlia meg a Notre Dame de Paris :)
Kb az összes Starkid dal le van töltve a telefonomra! XD
Más mudicaleket meg nem hallgatok :I
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!