Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magyarországon mennyire...

Magyarországon mennyire ismert a Linkin park?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a többség a tuc-tuc zenéket hallgatja, de az ilyen rockosabb beállítottságúak között mennyire ismert?

2018. szept. 10. 18:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És nem, nem azért mondom, mert én edm-et hallgatnék, de ez akkor is bökte a csőrömet... mert úgy gondolom a mainstream pop (mostanra már a Linkin Park-nak ez a műfaja) semmivel sem felsőbbrendű műfaj a techno-nál vagy az edm-nél. Összegezve ennyi.
2018. szept. 11. 13:05
 12/15 A kérdező kommentje:
Mivel nem szeretem, így nem hallgatom, szóval nem igazán vagyok jártas az edm-ben. Így nem is tudtam, mi a műfaj eredeti neve, azért írtam a tuc-tuc-ot. Mi (ismerőseimmel) sosem gúnynévnek használtuk, egyszerűen ezt a nevet adtuk neki. Mindenféle rosszindulat nélkül. De így már értem mi volt a probléma, ezek után én is javítom, es nyílván szívesebben írok vissza egy ilyen stílusú válaszra, mint egy olyanra, amilyennel kezdted. További szép napot! :)
2018. szept. 11. 18:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Mar bocsi,de a linkin park egy tomeg divat “rock”zene.
2018. szept. 13. 10:25
 14/15 A kérdező kommentje:

"Mar bocsi,de a linkin park egy tomeg divat “rock”zene."

"Mar" és a "már" nem ugyanaz, vessző után szóköz, "linkin park" nagy L, "tomeg" szóban az o-ra kell két pont, idézőjel után is kell szóköz, és igen, én is telefonról írok.

És tudom, kiszúrtam a lényeget, de magával a válasszal inkább már nem is foglalkozom.

2018. szept. 13. 17:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom..... A linkin parknak köze sincs pop rockhoz.

Inkább a hip hop rock és nu metal vonatkozású zenéik vannak.

Egyébként a Hybrid Theory, a Meteora, és a Minutes to Midnight óta csak pop-ot meg a rap-et próbálták erőltetni.

2019. jún. 13. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!