Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hallottam egy angol dalt, de...

Hallottam egy angol dalt, de nem tudtam meg, hogy mi a címe. Azt tudom, hogy volt benne olyan, hogy: still my only one, you know i'm still loving you, it's over, that we were closer. Kb ennyire emlekszem. A dal címe?

Figyelt kérdés

2018. szept. 8. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nekem is csak pár mondat foszlány ugrik be angol nyelvű előadótól, akkor beütöm a google keresőbe plusz hozzáírom, hogy lyrics, kiad egy csomó mindent, és mivel a dallam a fejemben van, előbb utóbb megtalálom.
2018. szept. 8. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
midomi.com-nak allow után esetleg megpróbálhatod fölénekelni; olyasmi mint a shazam; a másik meg amit akartam írni, hogy még esetleg ha ki tudnád deríteni, melyik rádió szólt pl adott üzletben, vagy kinek a cd je volt berakva aznap abban az időben, hogyha azt pl ki tudnád deríteni, esetleg osztálytársaidat megkérdezed, vagy eldúdolod embereknek, mindenkinek, és valaki majd csak felismeri. Vagy pedig megnézheted akár az idei meg a tavalyi rádiós toplistákat. Hátha ott szerepel valamelyiken, mert hátha pont fel van kapva.
2018. szept. 8. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
*ja és én 1 másik 70%-os vagyok mint #1:)
2018. szept. 8. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:
*de ő is jót írt; kicsit megpróbálkoztam idézőjelekkel is,hátha valamelyik a találatok között. Am sztem a closer-es rímre, erre fektetném a hangsúlyt, talán ez a rész pl it's over, that we were closer nem annyira gyakori.
2018. szept. 8. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!