Lehet úgy biasom, hogy nem igazán vagyok oda a bandáért?
A dolog a BTS-ről szól, és a kpop műfaj szerintem a lehető legtávolabb áll a stílusomtól, viszont a tagokat nagyon szeretem (ismerem őket a barátnőm jóvoltából). A legeslegnagyobb kedvencem TaeTae, akit egyszerűen imádok, utána pedig Jimin💚
Szóval lényeg a lényeg, még csak mostanában ismertem meg őket, és igen, van pár daluk amiket épp rongyosra hallgatok, viszont úgy érzem hogy ez nagyon nem én vagyok. Szóval azt hiszem nem vagyok igazi rajongó, mert csak néhány dalt szeretek(de azokat nagyonnagyon), és így úgy érzem, hogy a tagokat se szerethetem, ha azt nem szeretem amit csinálnak. (remélem nem túl zavaros:D)
Vagyis tulajdonképpen tetszik, amit csinálnak (imádom a táncokat, és tényleg néhány dal csodás xd), de egyáltalán nem a stílusom szóval nem tudom mit tegyek XD
Azt hiszem, vagy igazából meg kéne szeretnem a bandát(leginkább a dalok hiányoznak), vagy hagynom kéne.
Ha tudtok ajánlhatnátok olyan dalokat, mint a Fire, Boy in luv(két nagy kedvenc), Spring day... Hálás lennék^^
Még egy kérdés:
A BTS mennyire playbackel koncerten? Tudom hogy nagyon kemény lehet táncolni és énekelni egyszerre(nem is akárhogy), úgyhogy nem is ítélem el, meg hát nagyon sokan csinálják már.
Előre is köszönöm a válaszokat, egy talán-jövőbeli-BTS army^^
Szóval szereted a zenéiket, csak annyira nem a te stílusod. Oké, ismerős ez a helyzet (nem a kpoppal). Nem tudom, most igazi rajongó ide vagy oda, nincs szabály arra, hogy mikor lehet biasod. :D Igazából ettől függetlenül szerintem lehet biasod.
A BTS újabb számai annyira nekem nem jönnek be például, de ettől függetlenül van biasom, mert attól még szeretem őket, és mindig is fogom.
Amúgy szerintem sokan érzik azt az ilyesmik elején, hogy ezek nem ők. :D Az elején én is azt hittem, de aztán rájöttem, hogy ennyire még egy zenei stílus sem illett hozzám. :) Amúgy ha kedved tartja, ismerd meg a többi dalt, de nem nagy tragédia, ha csak néhányat kedvelsz. A youtubeon vannak playlistek, keress rá.
Szóval semmi baj, ha úgy érzed, hogy nem vagy igazi rajongó, és ha csak néhány dalt szeretsz. Ha meg a tagokat kedveled emellett, egyefene. :D Nincs rá szabály. Nagyon sokan vannak, akik bizonyos bandákat csak hallgatnak, és a tagokat is szeretek, viszont annyira mélyrehatóan nem ismerik a tagokat, sok zenéjüket... :D
Nem tudom van-e értelem abban amit írtam, de a lényeg az, hogy nincs erre szabály. :D
Nem playback-elnek nehéz táncok közben sem. Néha szoktak talán kétévente, mikor más előadónak a dalát adják elő, és mondták akik kicsit értenek hozzá, hogy meglátszik ha playback-elnek. Tehát nem tudnak playback-elni mert nem szoktak. (És ez pozitív.)
Egyébként, ezek a fiúk nagyon elragadóak, szóval meg fogod szeretni őket, ha már elindultál ezen az úton.
#2 akkora marhaságot írtál már bocs xD
A rengeteg Belieber miért szereti JB zenéjét,ha soha nem fognak vele beszélni, találkozni, ráadásul JB rohadt lekezelően bánik velük néha?
Ezek a fiúk legalább szeretik a rajongókat,nos sajnos kérdező én nem TE vagyok,nem tudom milyen számok jönnének be neked jobban,de az biztos hogy a BTS-nek nincsenek rossz számaik,lassan lassan megszereted őket, őket érdemes szeretni hidd el;)
Miótta ismerem őket szebbnek látom az egész életem, megtanították azt, hogyan szeressem önmagam,a számaikkal megnövelték az önbizalmam ami egyébként egyenlő volt a nullával de még sorolhatnám csak inkább rá térek a számokra
Anpanman
So what
Fake love
Idol
Butterfly (nem egyszer,sem nem kétszer kapott el rajta a bőghetnék)
Blood sweat & tears
Baepsae
Just one day(szintén gyönyörű szám)
Nézz körül a Bighit csatornáján,ott vannak a dalok és hallgasd,te tudod melyik fog neked tetszeni
A bias-os dologról meg annyit hogy ha tényleg ARMY vagy és tényleg szereted a bandát akkor mind a 7 tagot szereted és tàmogatod és nem vagy egy divat rajongó,aki csak 1 tagot istenít, rohadtul undorító az olyan ember amúgy..
Nézz fel a BangtanTV-re is, rengeteg vicces és egyéb videó van róluk,ismerd meg őket:)
Nézz róluk epizódokat,liveokat,stb, próbáld őket személyesen kiismerni és nem arra hallgatni amit más mond!
@5:
"A rengeteg Belieber miért szereti JB zenéjét,ha soha nem fognak vele beszélni, találkozni"
Azt hiszem, nem sikerült megértened sem azt, amit a kérdező írt, sem azt, amit én.
A kérdező azt taglalja, hogy pár szám kivételével nem szereti ezt a zenét, de a tagokat nagyon szereti. Én pedig arra kérdeztem rá, hogy mégis mit szeret olyan embereken, akiket nem ismer. Nem a zenéjükről van szó, magukról az emberekről.
Remélem, így már sikerült megérteni, miről is beszélgetünk itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!