Mit szólnátok ha Magyarországon is lenne olyan entertainment amik Koreában vannak?
Figyelt kérdés
Koreában élek és épp tanulom a szakmát és jó úton haladok hogy legyen saját entertainmentem. Nyílván Koreában szeretnék ilyet csinálni, de a magyar kpop kedvelők mit szólnának ha magyarországon lenne egy ilyen? Ugyanúgy menne a bekerülési folyamat mint itt nállunk Koreában. Ugyanúgy lennének show műsorok stb. Mit gondoltok róla? Utálkozók kerüljék a posztot 😊
22/F
2018. aug. 30. 09:16
11/20 anonim válasza:
Úristeeeeen. De fake kérdés ;DDDDDDD
13/20 anonim válasza:
Huh hát az nagyon jó lenne,mondjuk nem hiszem hogy itt meg érné entertainmentet csinálni,mert azért Magyarországon még nem annyira híres a kpop,de ettől függetlenül meg lehet próbálni. Nekem is nagy álmom lenne hogy Koreába kimenjek, valamelyik entertainmenthez, viszont a koreai nyelvet elég nehéz lenne megtanulni, plusz nem lehet egyszerű "befutni" sem, de ha valaki tényleg igazán akarja,akkor sikerülhet..
14/20 anonim válasza:
Hát. Nem tudom mennyire igaz a kérdés,de ha az,és énekes kell,vagy táncos én itt vagyok! A leendő banda logoját is szívesen megtervezem majd. Csak szólj! 😌😌
16/20 anonim válasza:
Én benne lennék! Imádok táncolni és énekelni, meg már elég jól megy a koreai nyelv is^^
17/20 anonim válasza:
Szeeintem nem lenne jó ötlet, mivel ez is korea sajátosságai közé tartozik.
18/20 anonim válasza:
OOOHHH én nagyon támogatom az ötletet!! Olyan nagyon ki szeretnék jutni koreába hogy már egy ideje arra gyűjtök. Jó a hangom és imádoook táncolni!! Szóval ha itt összejönne a dolog szólj és már megyek is!! Nagyon jó lenne,és még egyszer nagyon támogatom az ötletet!O3O
15/L
19/20 anonim válasza:
Na kérdező, mi újság 4 év elteltével? :)
20/20 anonim válasza:
Nem működne. A magyarok nem olyan kitartóak úgyhogy valószínűleg ugyanolyan minőségű tartalmat és bandákat nem tudnánk mutatni. Nagyon sokat dolgoznak megállás nélkül és máshogy is nőttek fel. Sokkal fegyelmezettebbek és kitartobbak is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!