Majka Curtis - Csak te létezel című számának mi a mondanivalója?
Mondtam már egyszer valahol, hogy a rapszövegek arról szólnak, ami le van írva. Ami rosszabb, hogy ugyan az a két sornyi mondanivaló ismétlődik negyven sorban. Ez pl. egy olyan. Még ennél is rosszabb, hogy két nagyon kemény férfi sírja tele ezeket a sorokat, egy nyilván random csaj után. Mert ugye ha konkrét személy lenne aki összetöri a kis szívedet, akkor azt nem a haveroddal sírod el neki. Szóval ez egy ilyen random-szakítós. Bárki felhasználhatja akármilyen kapcsolat után.
Különben meg belehallgattam, hátha... Egy November raines felütéssel kezdődik. Ez minden ami jó ebben a számban. Nem értem, ha valaki GnR meg Pokolgép dalokból nyúl le mindent amitől kicsit is hallgatható lesz, az minek erőlteti annyira a rappet. Ez is külföldről átvett rapperszokás lehet. Értem, hogy ahhoz sem énekelni sem zenélni nem kell csak ritmusra mondogatni, de legalább lenne mit mondania. Az is tök jó, ha van két nagyszerű sorod, de nem muszáj belőe egész dalt írni minden alkalommal. Inkább össze kellene várni úgy 4-5 jó sort vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!