Lesz egyáltalàn, mi lesz a címe és mikorra várható a megjelenés?
Vagy egyáltalán nincs infó mèg?
2018. aug. 16. 23:52
1/10 anonim válasza:
Szerintem jövőre biztosan érkezni fog.
Talán ők az egyetlen olyan nagy zenekar akik a hosszú évek alatt nem fáradtak el. (ugye kedves metallica?)
2018. aug. 17. 00:40
2/10 anonim válasza:
#1 A Radiohead sem fáradt még el, amúgy az Iron Maiden is valóban jól tartja magát, és próbálnak nem csak a múltukból élni. Az utolsó albumuk kifejezetten kellemes volt.
2018. aug. 17. 15:16
3/10 A kérdező kommentje:
Hát igen pedig ha jól számolok már 38 éve áll a zenekar ami nem semmi azért. És ha a The Book of Soulsra gondolsz utolsó(tudomásom szerint ez a legutóbbi albumuk) tényleg nagyon ott van nekem a Death or Glory, When the river runs deep, a The Red and the Black, a Shadow od the Valley és a és a Tears of Clown első hallásra kedvenc lett. Az Empire of the Cloudsal van annyi "bajom" hogy lassú.
2018. aug. 17. 15:49
4/10 A kérdező kommentje:
És remélem hogy valóban jön. Mert már nagyon várom és hátha most eljutok a magyar turnékoncertjükre. De bárki bármit mond, Bruce Dickinson hangja a mai nap csodálatos. Meg persze az egész banda összjátéka. :D. Van egy pár számuk ahol sokadik hallgatás után is csak ámulok a gitárszólójukon.
2018. aug. 17. 15:53
5/10 anonim válasza:
Az első vagyok, a Radiohedet nem igazán követem. (sorry érte)
Egyébként lehet sejteni hogy mire számítson az ember, újra semmiféle képen se, de a Maidenes ízt szerintem most is első osztályúan fogják nekünk szállítani.
2018. aug. 17. 18:47
6/10 A kérdező kommentje:
Az Iron Maiden a mai napig tartja a színvonalat. Lásd The Book of Souls. Már ha azt tekintjük hogy a bandákban nem ritka a "kiválás". Lásd Kalapács. Nincs semmi bajom vele de szerintem a Pokolgép feloszlása óta nm tud egy(számomra) élvezhető színvonalat hozni. A Rockbandáknak is leáldozi előbb vagy utòbb a csillaga. De az Iron Maiden hozza azt a színvonalat amivel 1980ban indultak. Nekem az első albumom a Powerslave volt tőlük. Imádtam.És mai napig imádom. És ugyanezt érzem a Piece Of Mind, Somewhere in the Time, Somewhere back in the time(tudom válogatás album), Iron Maiden és főleg a Book Of Souls esetében. Meg az összes többi albumnál. Pedig csak 20 éves vagyok. Nem voltam ott amikor indultak. Nem éltem abban az időben ahonnan azok a dalok származnak. Mégis imádom és magával ragad.
2018. aug. 18. 22:50
7/10 A kérdező kommentje:
És még annyit tennék hozzá hogy remélem hogy az IM csillaga még nagyon sokáig fogy tündökölni.
2018. aug. 18. 22:51
8/10 anonim válasza:
Kalapácsot imádom, de azért az utóbbi pár évbe piszok erős albumai születtek, ilyen a Poklok és mennyek között vagy akár az utolsó. (az első válaszoló vagyok)
Sajnos manapság az igénytelen "metalra" van igény, itt gondolok arra hogy az Accept (akik azért még mindig a csúcson vanank) nehezebben eladható mint a poppos AWS.
Egyébként a Maiden énekese nagyon jól öregedett. (nála talán csak DIO volt nagyobb metal hang)
2018. aug. 19. 00:07
9/10 A kérdező kommentje:
Ezt nem tagadom, ezért mondtam hogy számomra nem élvezhető az utóbb pár évben. Nem kenyerem az általánosítás. És ha visszahallgatja az ember a régebbi Maiden számokat akkor érezhetõ a különbség de szerintem ez nem ment a minőségről meg ne is beszèljünk. A death metal meg társai hát...(valakinek biztos jók) de not my type of business.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!