Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » MIKA - Relax, Take It Easy c....

MIKA - Relax, Take It Easy c. száma?

Figyelt kérdés
Elvileg 2006-ban jelent meg és azt írta a Wikipédia, hogy "Mika" írta a dalszöveget megjelenés előtt nem sokkal. De ez szerintem nem lehet igaz, mert anno a tesómmal nagyon rá voltunk függve erre a számra, minden nap akár órákig hallgattuk. És a tesóm 2004-ben költözött el otthonról, vagyis biztos hogy korábbi a szám. Ha tényleg 2006-ban jelent meg, akkor melyik volt az eredeti verzió? Azt tudom hogy a dalszöveg ugyan ez volt, meg a dallam is szerintem, de arra annyira már nem emlékszem.

2018. aug. 16. 23:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg: Eagles- take it easy ?
2018. aug. 17. 13:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nem, sajnos nem az az.
2018. aug. 17. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem két megoldás van:

- vagy kevered a dalt valamivel, eléggé hasonló a hangzása, mint sok régi dalnak, a címe se egy ritkaság

- vagy MIKA lemezpublikálása előtt már előre kiadták a dalt, hogy sláger legyen, mire kijön a lemez, ilyet is szoktak csinálni

2018. aug. 17. 13:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Lehet hogy keverem valamivel, de a dalszöveg 99% hogy ugyan az volt és a dallam is szerintem.

2-3 évvel korábban szoktak kiadni dalokat? Mert az elég furának tűnik így. 2002-2003 körül hallgattuk nagyon sokat, emlékezetem szerint. (De lehet 2003-2004, már nem emlékszem pontosan.) Tesóm februárban költözött el, így biztos hogy 2003-ban már "létezett" ez a dal.

2018. aug. 23. 00:36
 5/7 anonim ***** válasza:
2021. márc. 23. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is sokkal korábbi megjelenés rémlett. Eszembe jutott, hogy csináltam anno egy válogatás kazettát, amire biztosan ráraktam ezt a zenét. Megtaláltam, tényleg rajta volt. Ugyan ez a szám, bár kicsit mintha lassabban lenne. 2003-ban csináltam ezt, rajta van a dátum. Szóval kizárt, hogy 2006-os legyen.
2021. aug. 17. 21:25
 7/7 anonim válasza:
Frankie Goes To Hollywood - Relax (1983)
2021. okt. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!