Nektek mely tankcsapda számok jönnek be leginkább?
Figyelt kérdés
Nekem : Legjobb méreg,Köpök rátok,jönnek a férgek,voltam már bajban,Bárány,Rock a nevem,Adjon az ég,Mi a fa** van,Mennyország tourist és még sok más...2018. aug. 10. 18:16
1/8 anonim válasza:
Koponyák és csontvázak, Hatalom nélküli rend, A zene betemet, Csak bennem bízz, meg amiket leírtál
2/8 A kérdező kommentje:
Azok is jók,bár nekem az utolsó kettő amit írtál,de kinek mi :)
2018. aug. 10. 22:05
3/8 A kérdező kommentje:
*nem jön be* kifelejtettem
2018. aug. 10. 22:06
5/8 anonim válasza:
Erre nem lehet válaszolni szerintem, annyi jó TCS szám van, hangulatfüggő mikor melyik a kedvenc
De egyet kiemelnék azért a Senki nem menekül c. számukat
6/8 anonim válasza:
Vezér, A civilizáció vége, Rock and Rollnak hívott, Jönnek a férgek, Csak Neked, Van Ördög van Isten, Rohadt a hely, Bárány, Vonat, Voltam már bajban, Magzat a méhben, Az ember tervez, Hiányzol, Az alagút végén, Élni vagy égni, A kísérlet száma, Agyarország, Gyűrd Össze a Lepedőt, Csőretöltve
8/8 anonim válasza:
Aki nem vak, Ez az a ház, Olyan mint rég, Egyszerű dal, Mennyország Tourist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!