Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kpopot szeretnék hallgatni,...

Kpopot szeretnék hallgatni, de nincs semmilyen tapasztalatom a téren. Szerintetek hol, kivel kellene kezdenem?

Figyelt kérdés
Örülnék, ha küldenétek együtteseket, énekeseket és számokat, akiket ti is szerettek, és egy, a témában egyáltalán nem járatos embernek is ajánlanátok :)
2018. aug. 7. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem a barátnőm Kpop fan és még anno ő mutatott nekem pár bandát (szerintem a leghíresebbek ők):

BTS -Az összes számuk fülbemászó nálam ők voltak a nm.1

Got7 -Imádom a JustRight számukat mai napig ott a telómon, holtversenyben a BTs-sel

NCT -Régen szoktam hallgatni őket is, vannak jó számaik

De még szoktam hallgatni...

Exo

Seventeen

Blackpink

BIGBANG -> BangBangBang a legismertebb számuk talán -> Amúgy GDragon számai is nagyon jók, ő az egyik tag

De itt van felsorolva a többi igencsak híres banda is:

[link]

De tényleg nem vagyok a profi a témában de régebben hallgattam őket és remélem azért tudtam segíteni!

2018. aug. 8. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:

én is nem régen vagyok kpopper,BTS-el kezdtem,ami napig szeretem őket és más bandát nem is nagyon hallgatok,talán még a SHINee akiknek jó dalaik vannak a BTS után na meg a BLACKPINK

Még ajánlom IU Palette c. számát GDragon közreműködésével,valamint most debütált egy új lánybanda a G IDLE,a Latata számuk rögtön levett a lábamról:)

2018. aug. 9. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
12%
Érdemesebb a BTS-szel kezdeni, mert az nagyon nyugatias banda, így bem. fogsz a nagyom hamar lesokkolódni, hogy amúgy mi folyik a kpopban. És addigra megszereted, más bandákat is meghallgatsz, valamint könnyebb lesz ezt a kpopot megismerni, és elfogadni
2018. aug. 9. 22:30
 4/8 anonim válasza:

Igen, ahogy már előttem írták, érdemes a BTS-el kezdeni, hiszen a stílusuk sokkal jobban hasonlít az apophoz, mint például az Astro-é.

De ilyen még a Monsta X

az Exo

az Nct — inkább az Nct 127, valamint az Nct U, a Dream pedig már más kérdés, viszont nekem ők a kedvenceim

a BigBang

És a Got7

De ott van a Stray Kids is, akik még igen csak újak, viszont roppant jók. Kicsit sajnálom is, hogy nem a debütálásuk óta követem őket.

Na meg persze a B.A.P is olyan, amit még lehet kezdőknek ajánlani.

Lány bandák közül pedig a Blackpink, a CLC, esetleg a 4minute és a 2NE1

Később meg jöhet az Ikon, Infinite, 2pm, Suju, SNSD, Boyfriend, Cross Gene, Mamamoo, Momoland és a többi és a többi.

2018. aug. 9. 22:41
 5/8 anonim ***** válasza:

BTS/EXO kezdésnek tökéletes lehet, de idővel úgyis magadtól fogsz kutatgatni és megtalálod azt a bandát akinek a számait a legközelebbinek érzed magadhoz(lehet, hogy marad akivel kezdtél, lehet nem)

Nagyon ajánlom a SHINeet(ne a Ring Ding Donggal kezdj :D vagyis én az elején azt hittem csak ilyen számaik vannak ezért nem nagyon hallgattam. Most Ők a kedvenceim és ezt a zenét különösen imádom de azért mégis furcsa volt :D )

NCT is szuper de rengetegen vannak ami lehet ijesztő lehet de én ezért(is) kedveltem meg őket, meg nagyon édes fiúk (most bővül elvileg 21tagúra)

Seventeennek is jó számaik vannak

Day6(más stílus, kicsit rockosabb, de nagyon jók..ha tetszenek akkor The Rose is hasonló)

Ajánlom az AlphaBATet, nagyon underrated banda de szerintem a Get your LUV és a Tantara egy nagyon jó szám tőlük és most jön majd valamikor az új albumuk.

Lányok közül szerintem kezdj BlackPinkkel(azt vettem észre, hogy sokan nem szeretik a cukiskodó felállást így ez ideális lehet)

De én a Red Velvetet, MAMAMOO-t és a Bolbbalgan4et is ajánlom neked <3

Mostanában egyre többet hallgatok lányokat is(szerintem megszoktam Őket :') ) és ha nem zavar téged a ez a sok cukiskodás akkor lesd meg a Twiceot és esetlen a Momolandot

Remélem tudtam segíteni :) ha bármit segítsek vagy kérdésed van nyugodtan írj rám <3

2018. aug. 10. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Új rookie lánybanda, de nagyon ügyesek és mostanság elég felkapottak lettek: G-Idle

Akkor lányok közül még a BlackPinket és a Mamamoot mondanám.

De még rengeteg van: Gfriend, Red Velvet, Twice, SNSD, 4Minute (ők már feloszlottak), EXID, f(x),

Még a kpop-on belül is rengeteg stílus van, szóval keresni kell, hogy mi áll a legközelebb az ízlésedhez :)

BTS, Exo, Shinee, Got7, NCT, Seventeen, Pentagon, Stray Kids, Astro, N.Flying, The Rose, Bigbang, Infinite, Vixx, Super Junior, Nu'est

:) Remélem sikerül találnod olyat, ami tetszik ^^

2018. aug. 10. 13:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a sok segítséget ^^
2018. aug. 10. 19:17
 8/8 Ae Mi válasza:
Ahw Rothy-t hallgas😍 Meg Weki meki-t, Pristin-t, és Gugudan-t
2018. okt. 28. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!