Shawn Mendes mikor jöhet majd legközelebb Magyarországra?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy 13.-án jön,persze... De erről most lemaradtam,nem tudtam senkivel megbeszélni,hogy jöjjön,nem volt pénze rá,mindegy is.
Szóval,legközelebb akkor jöhet errefelé,amikor a következő albumát kiadja,majd megint lesz egy világkörüli turné? (Tehát olyan 2020-ban)?
2018. aug. 5. 01:09
1/5 Mojjo válasza:
Zseniális a nicked :)
Szerintem a világon senki nem tudja megmondani - őt magát is beleértve -, hogy mikor jön vissza, vagy visszajön-e egyáltalán.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. :D (Tényleg van egy plüss krumplim egy kínaiból. :D )
Ismerős a felhasználóneved...
Megvan,innen:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__8..
2018. aug. 5. 02:21
3/5 anonim válasza:
Ha úgy nézzük 2020-ban esetleg megint lehet majd turné bár kétlem, hiszen addigra kéne egy újabb album, viszont SM3 után kétlem, hogy megelégedne valami jóval, inkább a tökéletesre fog hajtani, ami meg időigényes
4/5 A kérdező kommentje:
#3 Én azért reménykedek benne,hogy addigra alkot megint egy tökéleteset,és 2020 nyarára megint keverheti majd a piákat a Szigeten 😂
2018. aug. 15. 20:05
5/5 anonim válasza:
Van egy megmozdulás facebookon és azt hiszem instagrammon is, hogy Shawn 2020-ban vagy 2021-ben ismét jöjjön a Szigetre vagy csak egy koncertet itt is adjon. A Sziget oldalán pedig lehet előadókat írni minden évben, hogy kik jöjjenek. A jövő évire is sokan írták Shawnt. Bár nem hiszem, hogy kétszer egymás után meghívnák. Max pár év múlva ha akkor is sokan kérik. Egyépként én is reménykedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!