Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudnátok olyan kpop idolokat...

Tudnátok olyan kpop idolokat mondani akik megbánták h sztárok lettek?

Figyelt kérdés
Akik zenejukbe ezt leírtak vagy bárhol mashol.

2018. aug. 1. 18:34
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Én egyedül Zicoról tudok. Nem konkrétan mondta, hogy megbánta, hogy sztár lett, de az Okey Dokey-ban volt egy sor, miszerint a zenéhez hozzá se "nyúlt" volna.
2018. aug. 3. 03:33
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Jonghyun biztos, hogy megbánta. Szegénynek nem bírta már a fanokat. A munkásságát viszont remekül végezte. Nyugodjon békében!
2018. aug. 9. 22:33
 3/11 anonim ***** válasza:
12%
Nem értem,rengeteg rajongó szerette őt, akkor mégis mi volt a probléma?
2018. aug. 14. 11:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Najó, most emellett nem tudok elmenni. #3 mi volt a probléma? Te akkor valószínűleg csak a felszínt látod. Ők nagyon híresek (Shinee). Sokan szeretik őket. Éppen ezért rengeteg az őrült rajongó, aki tönkreteszi a magánéletüket, na nem mintha olyan sok lenne nekik, és az utálók is sokan vannak mint minden hírességnél. Minden mozdulatuk, megmozdulásuk figyelve van, hatalmas nyomás alatt vannak, mindig mindennek meg kell felelni, rengeteget gyakorolni, folyamatosan toppon kell lenni a kamera előtt, és Jonghyun ezt már nem bírta, és depressziós lett. Ennek pedig tudjuk mi lett a következménye. Ez volt a probléma. És persze lehet még sok más is, amit ő tapasztalt. Nyugodjon békében.
2018. aug. 14. 19:36
 5/11 anonim ***** válasza:
30%

Én megértem és nagyon jól tudom hogy figyelve volt,meg azt is hogy emiatt lett nagy részt depressziós

DE..

Miért nem tudott segítséget kérni?

Miért nem beszélt valakivel, miért ezt választotta?

Mai napig úgy tartom, hatalmasat hibázott ezzel,de ezt már hiába mondjuk.

Nyugodjon békében

2018. aug. 15. 09:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy miért nem tudott segítséget kérni?

Pszichológushoz járt. Szakértő általi kezelésben vett részt. Valószínűleg antidepresszánst is szedett.

Te meg itt osztod az észt, miközben azt sem tudod, mi az a depresszió.

Azt hiszed, hogy az valami divat dolog, miközben egy tényleges betegség, ami nem attól alakul ki, hogy valaki sztár lesz vagy akármi. A legtöbbször egyszerűen csak sz.ar géneket örököl.

Lehetett volna Jonghyun egy autóboltban eladó, és soha az életében nem került volna a rivaldafénybe, és azt sem tudnád, hogy ki a f.asz ő, de attól még ugyanúgy depressziós lett volna, és ugyanúgy megölte volna magát.

2018. aug. 15. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Látod? Te is itt általánositasz rajtam, miközben nem is ismersz

1.nagyon jól tudom mi az a depresszió

2.akárhol olvastam róla,azt irják igyekezte titokban tartani és mindenkinek a happy oldalát mutatni

3.nagyon sokáig nem is beszélt róla, legtöbben csak az utolsó levelében tudták meg

Az iskolában folyton csúfoltak, állandóan sötét gondolataim voltak,a nap 24 órájában volt hogy be nem állt a szám a sírástól, szorongtam,remegtem,de ez még csak 1 dolog miatt,ami családi probléma.

Nem..nem tudom mi az a depresszió:)..

Nem osztom az észt, csupán annyit mondtam ezt lehetett volna másképp is megoldani, túl félénk ember az,aki a halálba menekül.

2018. aug. 15. 19:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem is félénk, inkább gyenge
2018. aug. 15. 19:55
 9/11 A kérdező kommentje:

Te azt honnan tudod, hogy nem kért segítséget és nem beszélt róla? Járt pszichológushoz, de nem segített neki. Leszarta konkrétan.(Sok helyen ezt lehetett/lehet olvasni) Egy nagyon jó barátjának mondta el a gondjait.

A dalaiban problémáiról írt és videókban is sokat sírt ebből is észre lehetett venni, hogy baj van. Azt meg nem tudjuk meg, hogy segítettek-e neki vagy sem és állt-e mellette valaki.

Ha tényleg a leveléből tudta meg ezt valaki akkor az nem nagyon figyelhetett előtte arra, h ő mit érez.

Nagyon súlyos depressziója lehetett, ha már más megoldást nem talált. Vannak akiknek ebből sikerül kijönni és vannak akiknek sajnos nem. Körülményektől, helyzettől függ.

Nagyon jólelkű és tehetséges előadó volt. Nyugodjon békében!

2018. aug. 15. 21:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Csak leírnám, hogy az oldalán lévő tetovált kutyával is jelzett, hogy 'valami' nem okés nála

[link]

Régen 2. vh-s katonák varratták magukra akik depresszióval küzdöttek, vagy traumával, mert azért tényleg nem semmi egy vh-ban részt venni

De a lényeg, hogy ezzel jelzett nekünk, csak mi túl vakok és buták voltunk ezt észrevenni

2018. aug. 18. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!