Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyiért tudom eladni ezt a...

Mennyiért tudom eladni ezt a gitárt + kombót?

Figyelt kérdés

Régóta porosodik nálam egy Cort g200 gitár és egy Roland micro cube erősítő.

A gitár most húroztam újra(ernie ball), hajszálkarcok vannak rajta, meg a hátuljan kis helyen lepattogott a lakk, funkciónálisan semmi baja.

Az erősítő tökéletes, kivéve a tápkábel egy helyen, ahol ha úgy álnak a csillagok, akkor kontaktos.

[link]

[link]

2018. júl. 31. 21:27
 1/3 Mojjo ***** válasza:

Ismered a régi viccet?

- Hogyan duplázhatod meg egy Trabant értékét?

- ???

- Teletankolod

Na, itt ugyanez a helyzet, az újrahúrozással már meg is dupláztad a Cort G200 értékét. Nagyon keveset ér a használtpiacon sajna. Nézz körül gsfanaticon, más mennyiért adja, de szomorú látvány lesz.

2018. júl. 31. 23:57
 2/3 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Akkor pl ezek reális beárazások? öszintén és sokkal kevesbbért adtam volna.

2018. aug. 1. 18:42
 3/3 Mojjo ***** válasza:
A micro cube-t passzolom, ami a Cortot illeti, max azért lehet reális, mert balkezes modell, így ritkább. De szerintem inkább olyan 26 körül van a reális ára, amiért még el is lehet adni.
2018. aug. 1. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!