Segítség!? Nem találom ezt a zenét.
Figyelt kérdés
Sajnos csak annyit jegyeztem meg belole hogy “ jó lenne érezni valami valódit.”
Egy férfi énekli, elég új zene lehet mert még a zenefelismerőm sem találta meg mikor ment a rádióban. Nagyon sokszor elhangzik benne a “VALÓDI” szó, azthittem talán ez lehet a címe de nem találom.. remélem valaki tud segíteni előre is köszi:(
2018. júl. 29. 21:30
1/2 SzaboImi válasza:
Szia. Ez a New Level Empire - Valódi c. száma, viszont nem tudom hogy miert nincs fent sehol. Onnan tudom hogy ez az, mert ugye vissza lehet nezni hogy milyen zeneket adnak a petofin, és ott találtam meg én is.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm!!! Már utánna jartam es meg nem jelent meg. Csak a radioban ment, gondolom ilyen bemutatokent.:) augusztus 10 vagy 18 a megjelenes!😛
2018. júl. 31. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!