Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy érdemes elkezdeni rap...

Hogy érdemes elkezdeni rap zenélést?

Figyelt kérdés

Ha elég jónak érzem magam, és akiknek mutattam (rossz minőségű) felvételeket, azt mondták egész jó?

Hét éve csinálom, de csak itthon.

El kell mennem egy kiadóhoz(hátha látnak bennem valami fantáziát)? Hova? Vagy hogy működik ez?

2018. júl. 29. 09:34
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Már minden jöttment rappel, hagyd a fenébe, különben is a rap az nem zene, csak a gettós negrók által elindított pocsék ritmusra dumálás/nyavalygás (mert én azt éneklésnek nem nevezném).
2018. júl. 29. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Vegyél egy komoly gépet mikrofonnal aztán kezdj el zenélni.
2018. júl. 29. 11:43
 3/7 veterán vas ***** válasza:
57%

Hét éve zenélsz -méghozzá "egész jól"- és most azt kérdezed hogyan lenne érdemes elkezdeni?

Tudod ez egy kicsit olyan, mintha azt mondanád: sütöttem egy finom almáspitét, de mondja már meg valaki hogyan kell begyújtani a sütőt. :D

2018. júl. 29. 12:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Van olyan hely ahova el lehet menni, hogy meghallgasson valaki, aki ért hozzá?

Igen az nekem is feltűnt, hogy olyanok is rappelnek akik nem is tudnak. :D

2018. júl. 29. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

"Van olyan hely ahova el lehet menni, hogy meghallgasson valaki, aki ért hozzá?"

Ez nagyon nem így működik. A zeneipar saját befektetés, a kiadók nem fognak foglalkozni veled, ha még nincs közönséged. Senki sem fog belőled sztárt csinálni. Saját magadnak kell zenét írni, ha ezt nem tudsz, akkor meg kell fizetni valakit és ha elég jó, szerzel magadnak rajongókat, ha elég sokan megnézik online a zenédet, akkor kereshetsz egy kiadót, akik végül adnak kölcsönt, hogyha szükséges, akkor újra fel tudd venni a számot jobb minőségben, illetve elkezdik terjeszteni a zenédet.

Chance The Rapper, például, nincs egy kiadónál sem, saját zsebből küzdötte fel magát oda, ahol jelenleg van. A zenélésre úgy kell tekinteni, mint egy vállalkozásra, ha azt várod, hogy valaki felfedezzen, az már rég rossz.

2018. júl. 30. 02:30
 6/7 1112 ***** válasza:
Keríteni kéne valami jófajta diktafont vagy valamit, amire fölvehet otthon, és onnan föltölteni netre, vagy keresni valakit, aki tud jó alapokat csinálni, esetleg nemtom pl már befutott előadók alatt ki szoktak lenni írva a zeneszerzők és akkor őket megkeresni mondjuk fészen, hátha fennvannak; vagy nemtom géppel mennyire lehet hangszeres-szerű zenét generálni; ami kimondottan ilyen zenegyártó-program. Amúgy én nem értek hozzá tökre. Meg pl esetleg nemtom ilyen tehetségkutatókban hogyha elreppeled más számát, mennyire van esélyed továbbjutni.
2018. júl. 30. 02:37
 7/7 anonim ***** válasza:
2018. aug. 5. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!