Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok Ariana új...

Mit gondoltok Ariana új számaról? (God is a woman)

Figyelt kérdés

Szerintem brutal jó lett mind a klip és a zene is nagyon megfogott, mondhatni magabiztosságot sugároz a nőknek. Szerintetek?

(Piszkálkodó, femenizmust vagy az énekest sértegető komikra nem vagyok kívancsi köszi)😀

2018. júl. 28. 13:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%
Mint zene nem rossz, viszont a szövege felháborító, a klipet nem láttam de nem is akarom, az énekesnő meg egy nagyképű szexmániás ripacs kislány aki azt hiszi ő a világ közepe. Hát ennyi.
2018. aug. 28. 20:56
 12/15 anonim válasza:
44%
Hujuj, itt aztán nagyon szar az élete egyeseknek.... :D
2018. szept. 6. 20:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó kommentelő, ezt miből is szűrted le?
2018. szept. 6. 22:05
 14/15 Káposztáskenyér ***** válasza:
Ez engem is érdekelne
2018. szept. 7. 07:09
 15/15 anonim válasza:
93%

A látvány valami fantasztikus, az ötlet kreatív, és szükség is van rá a mai világban, maga a szám is elmegy (nem az én ízlésem, szóval nem tudom megítélni, hogy a műfajában jó-e) viszont a mondanivaló annyira nem tetszett... "Isten egy nő" egy remek üzenet pláne egy olyan világban, ahol csak férfiként ábrázolt istenek vannak, és sokaknak már a puszta gondolat is sértő, hogy isten nő is lehet (miközben kanonikusan ugye istennek nincs is neme, aztán meg nem is létezik, szóval... kit érdekel?)

Viszont az, hogy "isten egy nő, mert nekünk puncink van, azt meg szeretik a férfiak, ergo ez a hatalmunk lényege" már-már kiábrándító.

Jót akart Ari, és amíg ez a dal önbizalmat ad a lányoknak szerte a világon, addig örülök, hogy megírta, de egy kicsit keserű szájízt hagyott maga után bennem.

2018. szept. 10. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!