Segítsetenétek, fontos?
Szeretek énekelni,elég jól tudom is a szövegeket,tudom hogy aki szeret énekelni annak mindegy milyen a hangja. Engem viszont zavar a hangsúlyozásom,elég idióta hangsúlyal(néha felviszem ahol nem kéne,le ahol kéne) énekelek,nem tudom miért van ez,igazából én ezt nem hallom mikor éneklem csak más és én is mikor esetleg visszajátszom amikor felveszem,nincs jó hangom,de a szövegek valahogy nagyon bennem maradnak és szeretek karaokizni,miért lehet ez a probléma a hangsúlyozásommal?
20/F
egyszerűen csak menj el egy tanárhoz, vagy ha nincs rá keret (ma már sajnos egyre többször megesik) akkor csak simán hívj egy ismerőst magad mellé és a számra énekelj rá és ha szól hogy elvitted a hangsúlyt akkor tekerjetek vissza és próbáld addig amíg nem megy =)
remélem segítettem
Ha tényleg szeretnéd, menj tanárhoz. Annyit mindenképp megér, h legalább megtudd, van e tehetséged hozzá (erre egy óra is elegendő). Ha nincs akkor is énekelhetsz, csak azért mert téged boldoggá tesz.
De aki már hallott, attól is megkérdezheted, h élvezhető e a hangod. Vmi közeli baráttól v a szüleidtől kéne megkérdezni, mert ők nem fognak vetíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!