Milyen oldalra érdemes feltöltenem a zenéimet?
írtam egy tucat zenét, többnyire jazz, de vannak ilyen IDM szerű zenék is. Szeretném majd megmutatni közelebbi-távolabbi ismerősöknek. Ezért szeretnék valamilyen oldalt nyitni, de rohadtul nem vagyok naprakész ezekben a dolgokban. Azt tudom hogy van ilyen last.fm, Soundcloud de ugye a világ gyorsan fejlődik.
Esetleg ha van itt naprakész ember az megmondhatná, hogy mostanában az amatőr zenészek, zenekarok hova szokták feltöltögetni a dolgaikat.
Illetve még az is felmerült bennem, hogy mennyire gyakori hogy "ellopják" valakinek a zenéjét. (nem a letöltésre gondolok, hanem hogy valaki a sajátjaként ad el valamit ami valójában nem az)
Persze valószínűleg alaptalan a félelmem mivel valószínűleg a kutya se fogja meghallgatni az ismerőseimen kívül a dolgaimat, de minden elfogulatlanság nélkül tudom mondani, hogy egy-két zeném rohadt jól sikerült. Kellően eredetiek, és letisztultak. Rosszabb napjaimban kellően fel tud vidítani, hogy hozzájárulhattam valamihez, ami nagyobb mint én.
Youtube?
Igen, bárhova töltöd fel, és azt bárki láthatja, nagy esély van rá, hogy el is lopják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!