FONTOS! Hogyan jutok el a Népligettől a Dürer kertig tömegközlekedéssel?
Szóval 25-én megyek koncertre barátnőmmel, Balatoniak vagyunk, ezért minél pontosabban, ha lehet. Barátnőm (elvileg) nagyjából tudja, de nem szeretném a múltkorit, amikor "tudta" az utat más helyre, és Pesten kóvályogtunk. :D
Fontos lenne, a válaszokat előre is köszi! (L)
Szia, nagyon egyszerű dolgotok lesz, mert csak az 1-es villamossal kell mennetek. Ott van a megállója a Népligetnél, felszálltok arra, amelyik a Bécsi út fele megy és a 8. megállónál, az Ajtósi Dürer sornál leszálltok, kb. negyed óra az út.
Itt a villamos menetrend: [link]
Ha leszálltatok a villamosról, akkor lementek az aluljáróba ott bal kéz felé fordultok kicsit mentek és jobb oldalon kell a lépcsőn felmenni. Onnan már csak egyenesen sétáltok 5-6 percet (van egy lámpás zebra is amin át kell menni) és beleütköztök Dürerbe. Messziről észre fogjátok venni, mert sok fiatal álldogál kint előtte, sok a lelakatolt bringa is, amúgy aki azon az útvonalon sétál és fiatal, általában oda tart :)
Jó szórakozást.
Még annyit, hogy bementek, elég nagy káosz szokott lenni, nagy a sor, de hamar lemegy, ott van a bejáratnál egyből a ruhatár. A wc-ben pedig wc-s néni van, nagyon aranyos én meg szoktam hívni sörre :) nem fizetős, de azért szoktunk neki adni 100-200 Ft-ot.
most láttam meg, hogy írtál
hú, nagyon szépen köszönööööm, legalább nem fogunk többet kóvályogni :D (L)
okés, aranyos wc-s néni megjegyezve ;)
sört neki! :D
és tényleg köszi a részletes választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!