Youtube-ról tudok számokat leszedni?
Ha igen hogyan?Részletesen szeretném,mert béna vagyok az ilyenekhez...
Köszi!:)
Igen tudsz:)
Letöltöd ezt a programot. Miután megvan belinkeled a nagy fehér ablakba azt a számot amit szeretnél a youtuberól és download(nem tudod kijelölni az ablakot,csak linkelni kell). ÉÉÉÉs kész is.:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Megakadtam ott hogy nagy fehér ablak XD hol van itt olyan?és hogy érted azt hogy belinkelem?:S jó hülye vagyok tudom, de nem megy XD
Hol van itt nagy fehér ablak?
Nem kell program!Megnyitod ezt az oldalt:
bemásolod a videó linkjét,majd konvertálás és ha kész mp3 letöltés.
Gyors és egyszerű.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Megint én!
Ja és a belinkelés a következő:
Megnyitod a videót,aminek kell a zenéje,fent a böngésző címsorában lévő hosszú linket(pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__940946)kijel.. végig,nyomsz egy CTRL C-t,majd átmész az említett oldalra és a a VIDEO URL sorba bemásolod egy CTRL V-vel.Ennyi.
Köszönöm nagyon aranyosak vagytok:)
A 17:42-es könnyebbnek tűnt ezért azt csináltam.Letöltötte,elindította de most hova mentette????:O
XDD lol de nagy forma vagy :D
az, hogy hove menti tőled függ, vagy éppen az internetedtől. Van amelyiknél te választod ki azt a helyet ahova mentse... de ha ez nem történt meg akkor logikusan a letöltések mappában nézd meg ;)
(de ha windows vistád van, akkor ott van a start menüben egy kereső alul, oda beírod a zene nevét amit letöltöttél akkor ő megmutatja neked...és azt max kihúzod onnan az asztalra)
ha kő segítség(érthetőbben) csak nyugodtan kérdezz ;)
XD köszi....tudom nem mennek az ilyenek....de a myvip msn az megy:)
És hol az a letöltések mappa??
A keresést elindítottam de nem nagyon találja már 3 perce.........:) és köszi=D
Egyébként mindenki aki ide ír egyből felpontozom akárhányszor ír, szóval megéri segíteni nekem a hülyeségemben;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!