Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lehet már valamit tudni a BTS...

Lehet már valamit tudni a BTS tagok bevonulásáról?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy aktívak nagyon, de háta van valami hír efelől.

2018. júl. 7. 21:48
 1/8 anonim válasza:
52%
szerintem most a csúcs pontom nem fognak be vonulni...bár ki tudja....
2018. júl. 8. 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:
allitolag mar az van, hogy Dél Koreaban 28 eves koraig minden ferfinak be kell vonulnia....:( es en csak mostanaban szerettem meg oket.:(
2018. júl. 8. 19:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Kb ennyit lehet tudni. Állítólag ezekben az években vonulnak majd be a srácok egyesével.

[link]

2018. júl. 8. 20:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kötelező a bevonulás csak érdekelt, hogy van-e hír és tudom, hogy Jin lassan eléri azt a kort.
2018. júl. 8. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Még hivatalosan ehhez kapcsolódóan nem adtak ki nagyon semmit, ezért pontosan nem lehet tudni, mikor mennének.
2018. júl. 9. 11:55
 6/8 anonim válasza:

Elvileg én úgy tudom, hogy Jin jövőre bevonul. De a barátnőm mondta. Ráadásul kiszámoltuk és a bevonulást illetően mire mindenki kijön a katonaságból addigra 2025 lesz vagy 26.

.

2018. júl. 9. 14:30
 7/8 anonim válasza:

Ezt elfelejtettem: [link]

😂

2018. júl. 9. 14:32
 8/8 anonim válasza:
szia!! lehet már nem aktuális, de a BTS meghosszabbította a szerződését, de 2026-ban azt írják hogy vége az egésznek :(
2018. dec. 3. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!