Hogyan tudnám megtanulni az fl stúdió használatát?
Figyelt kérdés
Alapokat szeretnék írni, de nem tudom hogyan kell. Már végignéztem a youtube-on egy 2,5 órás videót, meg egy egy órásat is, hogy hogyan kell zenét csinálni vele, illetve hogy mi mit jelent. De semmi nem maradt meg bennem. Már egy hete próbálok magamtól rájönni, hogy hogyan kell kezelni a felületet, de egyszerűen nem megy. Még most se tudom hogyan kell menteni meg ilyen alap dolgokat nem bírok megjegyezni, vagy rájönni. Szerintetek mit tegyek?2018. júl. 7. 11:00
1/1 anonim válasza:
Egy két és fél órás videó megnézésével csak úgy nem lehet tanulni, mert mire elérsz a végéig, elfelejted az elejét. Ha esetleg a párhuzamosan próbálod te is csinálni a programban, amit látsz, a videót leszünetelgetve, annak lenne értelme, de én személy szerint nem így szeretek tanulni.
Az FL Studio egy nagyon összetett program, csak az egyes belső hangszerekről, meg egyéb eszközökről vannak külön tutorial-videók, meg mindnek van részletes, hivatalos dokumentációja. Azt tudom javasolni, hogy csak találj ki magadnak valami egyszerű feladatot, ami viszonylag szűkös eszköztárral teljesíthető, aztán amikor elakadsz valahol, vagy valamiről nem érted, hogy az effektíve micsoda, akkor külön annak járj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!