Tudnátok ajánlani hasonló death metal bandákat?
Thrash metal rajongó vagyok, de mostanában elkezdtem érdeklődni a death metal iránt. Amik jelenleg tetszenek: Bloodbath, Dawn of Demise, Arch Enemy pár száma, és Cannibal Corpse.
Főleg olyan bandák érdekelnének, amelyek thrash alapú deathet játszanak
Á, az Infant Annihilator azt pont az a műfaj, amit el akartam kerülni
De azért köszi
Carcass, Suffocation, Morbid Angel, At The Gates, Possessed, Dismember, Entombed, Unleashed, Pestilence, Gorguts, Obscura, Fleshgod Apocalypse, Kataklysm.
Melodikusabb vonalról: Skeletonwitch (thrash/melodeath), Dark Tranquillity, Insomnium, Amon Amarth, Omnium Gatherum, Nothgard, In Flames, Wolfheart, Be'Lakor, Children of Bodom, Kalmah, Wintersun, The Black Dahlia Murder, Persefone.
Ha szereted a progresszívabb death metalt is, akkor Edge of Sanity-t tudom ajánlani mindenképpen.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Rátaláltam a death and rollra és lettek új kedvenceim :)
DEATH-talán a műfaj legfontosabb zenekara. Komoly dalszövegek, és nagyon technikás, progresszív zene. Zseniális minden szinten. Human, Symbolic albumok!
HYPOCRISY-talán a műfaj legalulértékeltebb zenekara. Az énekes amúgy is legenda (Hypocrisy, Pain, Lindemann, Bloodbath zenekarok tagja, ex tagja stb+rengeteg nagy metal albumnak a producere) Klasszikus death metal bandaként kezdték (brutális zene, keresztény ellenesség, vér, őrültség stb) aztán átmentek melodikus-experimental vonalra és a zenék témája többnyire idegenek, paranormális jelenségek, összeesküvés elméletek. Abducted, The Fourth Dimension, Hypocrisy albumok!
Amúgy melodikus vonalon nagyon sok jó banda van, és jókat is írtak az előzők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!