A 1D-ből melyik fiút szerették a legkevésbé a rajongók, illetve melyikőjükkel foglalkoztak a legkevesebbet?
Szerintem Niall volt az, aki nagyon háttérbe szorult. Ő volt az, aki nagyon keveset beszélt interjúkban, nagyon alábecsülték. Meg szerintem sokszor magányos is lehetett, láttam olyan interjút, ahol Larry és Ziam el voltak egymással foglalva, átkarolták egymást, suttogtak egymásnak, stb. ő meg csak szegény ott ült egyedül. Úgy sajnáltam, és olyan édes volt...
Ti hogy látják ezt az egészet?
Szerintem Louis és Niall volt az, akivel nem annyira törődtek, bár mondjuk a Modest elég csúnyán kiszúrt a többi fiúval is. Hisz Harry-t egy nőcsábásznak állították be, Zayn-nek fogynia kellett, mert a Modest állítása szerint nem volt olyan, mint a többi tag. Liam-nek pedig alkohol problémái voltak, amit senki nem vett figyelembe. (ha jól tudom)
Nekem mégis az volt megrázó, hogy Niall-nek rendesen kikapcsolták a mikrofonját az egyik koncerten, mert ,,elvileg" neki van a legrosszabb hangja a bandában, ami szerintem egy cseppet sem igaz. Louis-t pedig szörnyen elnyomták, mármint az "Up all night" albumban nem is nagyon volt soloja, sőt az X faktorban sem.
Igazság szerint nem tudom, melyikőjükkel bántak nagyon rosszul, mert mindegyikőjük kapott pár pofont a Modesttől és a menedzserektől. :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!