Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A 1D-ből melyik fiút szerették...

A 1D-ből melyik fiút szerették a legkevésbé a rajongók, illetve melyikőjükkel foglalkoztak a legkevesebbet?

Figyelt kérdés

Szerintem Niall volt az, aki nagyon háttérbe szorult. Ő volt az, aki nagyon keveset beszélt interjúkban, nagyon alábecsülték. Meg szerintem sokszor magányos is lehetett, láttam olyan interjút, ahol Larry és Ziam el voltak egymással foglalva, átkarolták egymást, suttogtak egymásnak, stb. ő meg csak szegény ott ült egyedül. Úgy sajnáltam, és olyan édes volt...

Ti hogy látják ezt az egészet?

#One Direction #Liam Payne #Zayn Malik #Harry Styles #Niall Horan #Louis Tomlinson #Harry Edward Styles #Niall James Horan #Liam James Payne
2018. júl. 5. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem Zayn volt. Ha láttad a This is Us című filmet ott egyértelmű volt a dolog.
2018. júl. 6. 08:57
 2/7 anonim válasza:
88%
Liamot nem bírtam
2018. júl. 29. 00:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Miért?
2018. júl. 29. 00:35
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Zayn túlságosan félénk és visszahúzódó volt interviewk alatt, meg úgy a médiában.. Harry karekteres volt, Zaynnek a hangja kellett a bandába, Louis volt a bohóc, Niall pedig a cuki szőke srác... szóval mindenképp Liam az aki háttérbe szorult, rajta nem volt semmi "érdekes". Most is ha a szóló projektjüket nézzük, Harry a fellegekben, ha nem is a toplistákra értve, de az Usában, valamint Angliában stílus ikonná nőtte ki magát az öltönyeinek, (a mai világban) egyedi hangzású zenéjének és személyiségének, valamint mondanivalójának hála.. Harryre (ha nem is az egész világon), de nagyon sokan fognak emlékezni, mert a srácban tényleg van valami. Zaynnek évente sikerül kiadni egy slágert, az első a Pillowtalk (2016) nagy kíváncsiság volt mindenkire számára mert nyilván első szóló dala a magányos-ex-fiúbanda tagnak, egyértelműen a csúcsra jutott, de a másik kettő (DTD, IDWLF) csak azért lett nagy durranás, mert Sia és Taylor Swift közreműködött. Louis most X-faktor zsűritag lett, ő is még érdekes lesz egy darabig, meg ha talál megfelelő embereket, akikkel közreműködhet, biztos, hogy lesznek slágerlistás dalai, de szerintem egyedül nem nagyon lesz sikere, én inkább dalszövegíróként, producerként, zsűritagként tudnám elképzelni. Liam számomra egyértelmű volt, hogy a tömeg zene és tömeg stílus következő áldozata lesz, akinek a számait csak azokban a bulikban fogod hallgatni, ahol youtuberól megy a zene.. direkt hagytam a végére Niallt, mert számomra ő volt a legnagyobb meglepetés. Ahogy te is írtad rá figyeltek a legkevesebben az 1D-s évek alatt, de nem a karaktere, hanem a hangja miatt. Harrynek Zaynnek nagyon jó hangja van, Liamnek átlagos, Louisnak egyedi, és Niall volt az, (Louis mellett) akire mindenki (pl. Louis Walsh is) azt mondta, hogy egyenes út a süllyesztőbe. Ehhez képest szerintem ő adta ki Harry mellett a legtartalmasabb, legjobb hangzású albumot 2017-ben. Összeségében Harry sikere már az elejétől el volt könyvelve, hiszen egyedi, stílusos, tehetséges srác, Niall is fogja vinni valamire, mert jó zenéket csinál a saját műfajában, Zaynnek szerintem évente lesz egy-egy slágere, majd az emberek lehet elfelejtik (vagy nem :P ), Louis kb. szerintem nem a zenéje miatt lesz a topon, hanem a szövegei + business miatt, Liam pedig ha így folytatja akkor a zenéje süllyesztő :\ ... és a SAJÁT VÉLEMÉNYEM úgy írtam le, hogy az egyik legnagyobb 1D-rajongó vagyok 2012 óta, mindennap követem őket, szóval mindent tudok róluk (mármint amennyit lehet egy rajongónak) évek óta. De én a legjobbakat kívánom mindannyiuknak és már várom, hogy újra lássam teljes egészében (igen, Zaynnel együtt) a One Direction :) (ha csak egy koncert erejéig is)
2018. aug. 25. 16:16
 5/7 Kérlek segíts !!! válasza:
Szerintem részben igazad van. Az én véleményem szerint Harryt csak az egyedisége miatt kapták fel ennyire. Ha viszont a hangot nézzük akkor Zayn zseniális. Ő legalább tehetséges is. Számomra különleges mert visszahúzódó volt. Legalább nincs kur va nagy arca.
2020. dec. 16. 22:52
 6/7 anonim válasza:
A 1D legelején tudom, hogy Niall-t nem igazán bírták a rajongók, többször is felkiabálták neki a színpadra, hogy nincs helye a bandában, volt, hogy koncerten éles tárgyakkal dobálták őt és még sírt is, mire Zayn odament hozzá és megölelte. A mikrofonját lenémították vagy lehalkították többször is a koncert szervezői, mondván, hogy nincs jó hangja (ilyen Louis-val is történt). Az első albumukon ő kapta a legkevesebb szólót. Egyszer egy rajongó megdobta valamilyen éles dologgal a térdét, de (azt hiszem) a Modest nem hagyta, hogy megműtsék Niall térdét, mert akkor leállt volna a turné. Szegényt az elején nem igazán szerették, de ez szerencsére idővel elmúlt. Személy szerint nekem Niall a kedvencem mint a bandából, mint szólóban, mert nagyon tehetséges és vidám. Nem vagyok biztos benne, hogy őt utálták a legjobban, de az biztos, hogy a kedvenc sem ő volt.
2021. máj. 2. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem Louis és Niall volt az, akivel nem annyira törődtek, bár mondjuk a Modest elég csúnyán kiszúrt a többi fiúval is. Hisz Harry-t egy nőcsábásznak állították be, Zayn-nek fogynia kellett, mert a Modest állítása szerint nem volt olyan, mint a többi tag. Liam-nek pedig alkohol problémái voltak, amit senki nem vett figyelembe. (ha jól tudom)

Nekem mégis az volt megrázó, hogy Niall-nek rendesen kikapcsolták a mikrofonját az egyik koncerten, mert ,,elvileg" neki van a legrosszabb hangja a bandában, ami szerintem egy cseppet sem igaz. Louis-t pedig szörnyen elnyomták, mármint az "Up all night" albumban nem is nagyon volt soloja, sőt az X faktorban sem.

Igazság szerint nem tudom, melyikőjükkel bántak nagyon rosszul, mert mindegyikőjük kapott pár pofont a Modesttől és a menedzserektől. :((

2021. máj. 31. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!