Van nektek úgy, hogy egyszerüen utcán menve a fejesben elindult egy nem várt zene, és menet közben ritmusra perdültök?
Figyelt kérdés
Mész az utcàn, és elkap a ritmus, és ritmusra mész, esetleg nem túl feltünő táncba kezdesz?
Kort és nemet is írjatok kérlek
2018. júl. 5. 14:06
1/3 anonim válasza:
Ritmusra menni szoktam, ha olyan tempójú a zene, de szerintem mindenki. Táncolásra nálam még nem volt példa.
De ne érezd cikinek, ha veled előfordult (ezért kérdezted, nem?), szerintem nem az.
2/3 anonim válasza:
Van, de nem ritmusra megyek xd Nagyon ritkán, úgy egy évben egyszer kétszer beüt egy zene, nem tudom hogy honnan és elkezdem dúdolni, aztán azon csámcsogok napokig. Most van pont ez a ritka pillanat, kb 1 hete ez ütött be : [link]
Gőzöm nem volt ki az előadó.
3/3 A kérdező kommentje:
Én nem ismertem a dalt, de ahogy megszólalt az Its my life a rádióban, mintha elejétől fogva magával ragadott volna, és elkezdtem előre, hátra lépteket tenni, bedordulni.
2018. júl. 6. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!