A Slayer iszlamista vagy anti-iszlamista zenekar?
első vagyok
nem biztos hogy van, a legtöbb ilyen kemény zenekar (ismerek nálluk sokkal keményebbeket is) arra megy rá hogy sokkalja a mindenapi embereket , tehát összehoznak két szimbólumot, eggyet amit az emberek tisztelnek/szeretnek/mittomén és egy másikat amitől félnek, ez egy ilyen sokkoló hatáshoz vezet, legalábbis sztem
megint én
sztem menny fel egy slayer fan fórumra és ott érdeklődj, valószínűleg kielégítőbb választ kapsz
No,ideje rendet tenni Slayer ügyben!
A Slayer egyértelműen vallásellenes zenekar,de semmi köze a sátánizmushoz.A Christ Illusion albumon van egy Jihad cimű szám,amely elitéli az öngyilkos merénylőket.De inkább társadalomkritika ez,nem lehet tudni,mennyire lehet őket komolyan venni,sokan félreértik őket,mert nem mondják ki egyes témákról,hogy egyértelműen rossz,vagy káros.De érdekes kérdés ez,mert pl a 1994-es album cime "Divine Intervention",azaz Isteni beavatkozás.
A frontember,Tom Araya katolikus vallású,a vallásellenes szövegek Kerry King basszusgitároshoz köthetőek.
Tom Araya a világnézetéről:"Jézus azért jött a földre,hogy fogadjuk el,és szeressük egymást.Pont ennyi,vigyáznunk kell a felebarátainkra,mindannyian egymásra vagyunk utalva"
Kerry King gitáros. Tom Araya a basszusgitáros/énekes.
Egyébként az utolsó válaszoló rátapintott a lényegre.
A Slayer számai, szövegei azért vannak, hogy felnyissák a csőlátásúak szemét.
Javaslom a "Jesus Saves" számot és a szövegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!