Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nektek mi jut eszetekbe a...

Nektek mi jut eszetekbe a Skyrim - Streets of White run című daláról?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy egy játék betétdala, de én arra lennék kíváncsi, kiből milyen érzéseket hoz ki.

#dal #játék #Skyrim #white run
2018. jún. 26. 22:00
 1/4 A kérdező kommentje:
2018. jún. 26. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Szobatársam az elmúlt hetekben napi nyolc órákat Skyrim-ezik, lehet, hogyha hangszóróval tolná, már hallottam is volna ezelőtt ezt a dalt. :D

Amúgy szép, nekem ilyen pozitív lezárás hangulata van. Szóval így a lelki szemeim előtt az jelenik meg, ahogy mindenféle megpróbáltatások után egy fikció hősei boldogan egymásra borulnak.

2018. jún. 26. 22:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Lezárás hangulat? Vagyis te búcsúfélét érzel bele? Szomorúnak tűnik számomra ez a dal, de számomra inkább beteljesületlen szerelem vagy hasonló érzést kelt, szóval valamiféle hiányérzetet, mintha valaminek meg kellett volna történnie időben, de nem történt meg.
2018. jún. 26. 22:19
 4/4 anonim ***** válasza:
200 óra Skyrim után a Whiteruntól nyugatra lévő rét/terület. :D Nem feltétlen in-game stílusban, inkább mintha ott kirándulnék/piknikeznék. Elég nyugis, felszabadult hangulata van.
2018. jún. 26. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!