Szükségem lenne az Aurevoirtól a Kicsi borsó dalszövegére, valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Nem találom sehol az interneten a dalszöveget. Szükségem lenne rá, hiszen egy táborba megyek, produkcióval kell készülnünk, és én ezt a dalt és a Rejtetteleket választottam, ugyancsak tőlük. Utóbbi megvan, de az elsőben nem értem mindenhol, hogy mit énekelnek. Tudtok segíteni?2018. jún. 25. 07:24
1/2 anonim válasza:
Gondolom már késő, de azért az utókornak kiírtam:
Lemásztam a földre
Az égboltról, fentről.
Fű nőtt lábam nyomán,
Hajamban egy felhő.
Kőben törölköztem,
Fában megmosdottam.
Kővel megdobáltak,
Fa mögé elbújtam.
A lányok megláttak,
Csúful megkergettek
Utol sosem értek,
mégis megégettek.
Lenéztem a földre,
Láttam kicsi borsót,
Forrón csókolgattam,
Mint egy boros korsót.
A kis borsó megnőtt,
Gurult énutánam -
Tűz ég lábam nyomán,
Azóta se láttam.
Felmásztam a fára,
Bemásztam az égbe,
Égő lábam nyomát
Nincsen aki nézze.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Valóban megtaláltam azóta, ennek ellenére nagyon hálás vagyok, végre valaki, aki hajlandó foglalkozni ezzel. És igen, szeretném, ha a későbbi nemzedék is megszeretné ezt a kiváló zenekart. :) <3
2018. aug. 27. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!