Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ez a zene? Valaki felismeri?

Mi ez a zene? Valaki felismeri?

Figyelt kérdés

[link]

A szomszéd szobában, a tesóm, üvöltve nézte egész nap Youtube-on, a külföldi Voice, X-Factor, meg egyéb idétlen tehetségkutatókat, onnan hallottam át, és megragadt a fülemben.

Valami srác énekelte. Egy egyszerű kis dal volt. Ez a dalocska fent, amit (egyébként nagyon profi módon) lejátszottam, a verzének a része volt, talán, ami többször ismétlődik, és minden ének rész között, talán ukulelével, vagy mandolinnal, vagy valamilyen gitárral játszott egy egyszerű dallamot.

2018. jún. 25. 02:53
 1/2 anonim ***** válasza:
2018. jún. 25. 16:25
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem ez volt, de köszönöm a választ. :) Egyébként, én is hallom a hasonlóságot.

:D Amúgy, lassan profi zeneszerző leszek, annyit gyakorlok online virtuális hangszereken. Bár már lehet, hogy kezdem teljesen más irányba vinni a dallamot, de azért próbálkozom felidézni. Íme, a bővített, Deluxe változat; csak rajongóknak:

[link]

Szóval, volt a dalban ütős hangszer, de inkább cintányért hallottam, kicsit jazzesen. A dal nem lassú tempójú volt, talán inkább közepesen gyors. Billentyű nem volt, azt csak én használom az ének (egyébként, elég magas szintű) prezentálásához. Még vékony hangú gitárt hallottam, ami néhol pici dallamokat pendített, az énekrészek közé. És egy srác énekelte, kicsit Bruno Marsra hasonlított a hangja, és a dal stílusa is. Kicsit hawaii stílusú is volt. Ez a fenti dallam volt, azt hiszem a verze, kb. ebben a formában.

Ennyi a maximum, amit ki tudok hozni ebből, szerintem. Kezdem feladni a reményt. :D

2018. jún. 25. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!