Mi a véleményed Lady Gaga Alejandro klipjéről?
Ha még nem láttad volna: http://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA
Szeretnék normális véleményeket és érveket hallani, nem csak annyit, hogy fujj meg szar. Ha kapok pár értelmes választ, akkor én is kifejtem a klipről alkotott véleményem. (:
Véleményem szerint Lady Gaga jobb lett volna ha marad a sztriptíznél mert amit a zene világában művel az katasztrófa. Egyszerűen nem értem, hogy miért nézik meg minimum 20 millióan minden klipjét legyen az jó vagy rossz. Bár megértem mivel a mai fiatalok többségét nagyon könnyű befolyásolni.
És hogy rátérjek a klipre: Egy semmi, a zene semmitmondó, egyedül csak talán a videóban lévő akrobatikusan mozgó emberek vonják magukra a figyelmet a zene semmiképp.
Ennyi elég volt?
igaza van a 13:07 - nek :D
szerintem is csúnya benne nagyon Lady Gaga.... nem egy hú de gyönyörű nő szerintem, mint ahogyan azt sokan hiszik.. van nála sokkal szebb nő, kimegyek az utcára különbet látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!