Az idei Balaton Sound komolyan ennyire gáz lesz?
Figyelt kérdés
Nincs Telekom aréna, béna line upok...2018. jún. 16. 20:51
1/7 piri92 válasza:
Nem lesz olyan rossz, én tavaly a sziget miatt voltam nagyon oda hogy milyen gyenge line up de amikor ott voltam kellemeset csalódtam a hangulat változatlanul frenetikus volt és ez bőven ellensúlyozta a neves előadók hiányát.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát 2 éve sokkal nagyibb nevek voltak... Szerdán megyek ki Oliver Heldensre, de más nagy név nem is lesz aznap :/ 2016ban azert volt egy Chocolate Puma is akkor
2018. jún. 20. 20:26
3/7 anonim válasza:
alesso, dimitriék, carnage, kayzo,- ez csak a szerda és csak a nevesebbek.
4/7 anonim válasza:
Izlesek es pofonok. Nekem szinte iden az osszes kedvencem jon :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem sem az igazi, az, hogy nincs Party Arena/Telekom arena, az tényleg elég rossz, szerintem messze a legjobb hangulat volt ott, ha a 55 fokot kibírtad, meg a nehéz levegőt, dehát ez minden fesztiválon ilyen. Elment a kevesebb, sokkal nagyobb nevekre a pénz, amíg tavaly annyira nem voltak nagy nevek ( Tiesto könnyen megszerezhető viszonylag Garrixhoz, Chainsmokerekhez képest, Dua Lipa értéke idén nagyot ugrott), nagyon sok középnagy és közép név volt (Headhunterz, Blasterjaxx, Correy James, Eptic, stb.)
Idén is tuti jó lesz, mindig jó, de sajnos most kihagyom. Talán Sziget, ott lesz egy két királyság elektronikus zenei téren....)
6/7 anonim válasza:
de egyébként lesz party aréna, csak átalakul és nagyobb lesz, ilyen félnyitott valamit kell elképzelni sztem, mint a jager csak sokkal nagyobb. Természetesen egyébként nem támogatom, csak gondolom kellett az újítás.
7/7 anonim válasza:
Nyilván kesevebb a a nagyobb headliner nevek, valószínűleg mert a költsegek nagyobbik része elment a felújításokra, na meg emiatt is vonják össze a két staget.. ettől függetlenül nem tűnik annyira rossznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!