Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért szeretik annyian a BTS-t?

Miért szeretik annyian a BTS-t?

Figyelt kérdés

2018. jún. 13. 08:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
12%

Válasz a kérdésre: Azért, hogy "egyediek" legyenek :D

Most hogy megnőtt a kpop és főleg a BTS népszerűsége, egy csomó ARMY próbálja elkeseredetten a világ tudtára adni, hogy ők különlegesek.

Az érvelésük (a bevált sztereotípiáik) nagyjából ilyen: "Mindenki lekínaizza őket", "mindenki leb*zizza őket (mondod ezt úgy, hogy elolvastad mind a hetvenkilencezer NamJin fantifictiont, amit egy keresőszóra kidobott a Wattpad)", "mindenki lekislányozza őket", "mindenki a 'b*zi' Justin Biebert hallgatja (de azért ne nevezzék melegnek a kedvencedet, mi? :D)", "ők legalább nem drogoznak" illetve "Az utálók amúgyis csak féltékenyek"

És ha most jön a szokásos alapon kötelező utálkozó kommentáradat, miszerint (true letters) "Hogy merészelsz így beszélni érző emberekről?! Képzeld soha senkivel nem tudok beszélni Jimin seggéről, mert mindenki csak a Van Dáj Retket nyomatja! Menjél vissza a szaros Bieberkédet hallgatni!" akkor még egy pár dolgot közlök/ajánlok.

1.: Gyere el a mi osztályunkba! Itt válogathatsz a hozzád hasonló ARMY/fake ARMY lányok közül, akik a sztereotípiáknak élnek. Csakúgy, mint te (:

2.: Nézz szét a Wattpaden! Hidd el, beírod a keresőbe, hogy Green Day, és a második kidobott könyv egy G-Dragon (igen, tudom, hogy nem BTS) fantific, melynek a prológusában részletes útbaigazítót találhatsz, miszerint "Ha az emberek azon 99%-ába tartozol, akik utálják a kpopot, akkor jobbra van az ajtó"

3.: Egy kis plusz fact: A 'b*zi' Justinkánál és a 'helyes, végtelenül egyedi és antidrogos' Yoongikánál nagyjából ugyanolyan felépítettségű a dalok felépítése: eröltetett, nyálas, "a szerelem fájdalmas" stílusú.

És szerintem ez szánalmasabb, mint a homofób, náci hozzászólások, mert a homofób, nácik legalább nem akarnak egyediek lenni. És nem mellesleg nem írnak három fejezetes kisregényt arról, hogy milyen paraszt a másik, amiért leszólta a fandomját.

Ui.: Nem vagyok Bieberer, nem szeretem a Van Dáj Retket, imádok fiút fiúval shippelni, szeretem az ásziai zenét (jrock), valamint leszarom, hogy ki-mit hallgat, csak kérlek, könyörgök a drága kpoppereknek, hogy légyszives ne higgyétek magatokat különlegesnek (én sem hiszem magam annak) és fogadjátok kussban a zenétekről szóló kritikákat, ahogyan azt minden másik zenei stílus képviselői teszik. Ja, és mégegy dolog: Amíg a legszomorúbb BTS szám is arról szól, hogy Jinniekével szakított a barátnője, addig ne jöjjetek a drog kérdésével, főleg úgy, hogy ennyi az össz, amit tudtok a másik zenei stílusról

Mostmár jöhetnek a megszokott negatív kommentek a véleményemmel kapcsolatban...

2018. jún. 29. 16:07
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

Bárki bármit fog mondani, ezek a fiúk borzasztó sokat tesznek nap mint nap azért,hogy letegyenek valamit az asztalra.

Elég csak bele nézni a Burn the Stage-be,mi mindenen mentek keresztül,Jungkook annak ellenére,hogy majdnem a végeit járta,felment arra a rohadt színpadra és előadta azt a zenét,ez a bátorság,ez a küzdelem tudjátok?amikor az embernek még a legnehezebb idejében is van akarata azok iránt,akik őtet szeretik.

Jimin képes hajnalokig gyakorolni,hogy egyetlen egy, ismétlem egyetlenegy lépést kijavítson,hogy minden tökéletes legyen.

Nem értem, miért kell őket nap mint nap b*zizni,meg hogy tehetségtelenek meg az utálkozók száz éves hasztalan dumája.Bizony könnyű a telefon meg a gép ekránja mögül pofazni a marhaságot,de ha te lennél ott,bisztos nem így gondolnád,az kerekperec.

És nem csak ők,minden tag keményen küzd, Rapmon pld képes volt megtanulni a táncot,holott szerintem aki igazi ARMY az nagyon jól tudja,hogy RM nem táncra született, ugyanúgy Jin sem, mégis megtanulták a rajongók miatt,a banda miatt,a SIKER miatt.Vad idegenek voltak, mégis egy családdá tudtok válni és össze tartani 5 éven keresztül.

Nehogy már pár idióta,irigy kutya(bocsánat, tényleg,de nagyon ideges vagyok már) azért hordja le őket mert azok a fiúk adnak magukra, tehetségesek,nem isznak/nem drogoznak,nem b*sznak meg minden másnap este egy lányt,sokkal jobb példát mutatnak,mint a pop énekesek/rapperek.(nem csak a BTS-ről van szó, úgy általában minden bandáról)nekik is vannak hibáik,mint minden embernek, ők sem tökéletesek,ezt nagyon jól tudjuk,de még igyis jobbak mint a szét drogozott, alkoholista amerikaiak, mégis mindenki értük van oda, talán Snop Dog vagy ki a tököm olyan jó példát mutat?esetleg Chris Brown akiről hadd ne mondjam miket hallottam és olvastam..?

Komolyan nem értem a társadalmat, miért jó másat leszolni?

Tudom,ezt is feleslegesen irtam,senki nem fogja elolvasni,szerintem már a kérdés sem aktuális,de ezt már régen leszerettem volna irni, és ha kell szászzor is meg teszem!

2018. júl. 12. 13:17
 13/19 A kérdező kommentje:

#11-es

Nem vagyok rajongó. Mellesleg elegem van a rengeteg wattpados, BTS-es történetből.

2018. júl. 13. 13:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Másrészt meg, a leírtak alapján élik a híres zenészek életét. És?
2018. júl. 13. 21:34
 15/19 anonim ***** válasza:
11# hát ehhez nehéz mit hozzá fűzni... oké,hogy nem szereted őket...,de ez olyan volt mintha úgy írtad volna hogy valaki előtte nagyon fel cseszte az agyad. Rettentően bunkó (bocsánat a kifejezésért) módón hoztad az emberek tudtára a véleményed. Illetve elég durván ki osztottad a kpop rajongókat arról hogy le vannak szarva(bocsi megint) és a BTS is. Nem tudhatom,de szerintem,te sem hagynád szó nélkül,ha le szólnák a kedvenc bandád vagy a zenei műfajod. Fogtad magad és el képzelted,hogy minden Army különlegesnek hiszi magát.. és el is hitted. Honnan tudod? Talán bele látsz minden fan fejébe? Persze.. biztos van olyan aki annak hiszi magát,a sok fake armyról meg ne is beszéljünk, de ez nagyon gáz hogy mindenki le szólja azt aki más zenei stílust kedvel . El kell fogadni hogy különbözőek vagyunk. És kicsit beteg vagy ha jobb egy homofób náci mint valaki,aki különlegesnek hiszi magát. Azt is írtad hogy te nem hiszed magad annak. Ennyi erővel simán rá vágom hogy de.. na mindegy... te és a hasonló barmok(bocs megint) maradjatok ilyen érzéketlenek... rontsátok a levegőt mindenhol!! Köszi Pá!
2018. júl. 14. 00:36
 16/19 anonim válasza:
Kettes... te izlésficamos vagy? Vagy esetleg vak?
2018. júl. 28. 07:43
 17/19 anonim válasza:
100%
Mert értékes emberek, tehetséges tánctudással és remek hanggal. Egyébként minden ember különleges, nem tudom miért pont az armyk nem lehetnének azok. Igen, van pár érdekes fici, de akit nem érdekel az mellőzze. Én személy szerint sokat tudok tanulni a fanok kitalált történetéből. De nem ez volt a kérdés. Szóval, érdemes a múltjukba beletekinteni, és átelemezni, hogy milyen sokat (sőt, rengeteget) fejlődtek.
2020. febr. 17. 20:10
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Mert sok az igénytelen, ízlésficamos ember.
2020. febr. 17. 20:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Kissé talán tényleg túlhype-oltak ezt tény, de kétségtelen, hogy a fiúk keményen dolgoznak, folyamatosan fejlesztik magukat, szeretik a fanjaikat. BTS a leghallgatottabb fiú banda, legtöbben rajtuk keresztül jutnak be a k-pop világába. Őszintén számomra semmi sem különbözteti meg őket mondjuk a Stray Kidstől, és az Enhypen-től. Sőt, most hogy ők katonai szolgálatot teljesítenek, valószínűleg több figyelmet fog kapni a többi fiúbanda.
2023. szept. 23. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!