Válasz a kérdésre: Azért, hogy "egyediek" legyenek :D
Most hogy megnőtt a kpop és főleg a BTS népszerűsége, egy csomó ARMY próbálja elkeseredetten a világ tudtára adni, hogy ők különlegesek.
Az érvelésük (a bevált sztereotípiáik) nagyjából ilyen: "Mindenki lekínaizza őket", "mindenki leb*zizza őket (mondod ezt úgy, hogy elolvastad mind a hetvenkilencezer NamJin fantifictiont, amit egy keresőszóra kidobott a Wattpad)", "mindenki lekislányozza őket", "mindenki a 'b*zi' Justin Biebert hallgatja (de azért ne nevezzék melegnek a kedvencedet, mi? :D)", "ők legalább nem drogoznak" illetve "Az utálók amúgyis csak féltékenyek"
És ha most jön a szokásos alapon kötelező utálkozó kommentáradat, miszerint (true letters) "Hogy merészelsz így beszélni érző emberekről?! Képzeld soha senkivel nem tudok beszélni Jimin seggéről, mert mindenki csak a Van Dáj Retket nyomatja! Menjél vissza a szaros Bieberkédet hallgatni!" akkor még egy pár dolgot közlök/ajánlok.
1.: Gyere el a mi osztályunkba! Itt válogathatsz a hozzád hasonló ARMY/fake ARMY lányok közül, akik a sztereotípiáknak élnek. Csakúgy, mint te (:
2.: Nézz szét a Wattpaden! Hidd el, beírod a keresőbe, hogy Green Day, és a második kidobott könyv egy G-Dragon (igen, tudom, hogy nem BTS) fantific, melynek a prológusában részletes útbaigazítót találhatsz, miszerint "Ha az emberek azon 99%-ába tartozol, akik utálják a kpopot, akkor jobbra van az ajtó"
3.: Egy kis plusz fact: A 'b*zi' Justinkánál és a 'helyes, végtelenül egyedi és antidrogos' Yoongikánál nagyjából ugyanolyan felépítettségű a dalok felépítése: eröltetett, nyálas, "a szerelem fájdalmas" stílusú.
És szerintem ez szánalmasabb, mint a homofób, náci hozzászólások, mert a homofób, nácik legalább nem akarnak egyediek lenni. És nem mellesleg nem írnak három fejezetes kisregényt arról, hogy milyen paraszt a másik, amiért leszólta a fandomját.
Ui.: Nem vagyok Bieberer, nem szeretem a Van Dáj Retket, imádok fiút fiúval shippelni, szeretem az ásziai zenét (jrock), valamint leszarom, hogy ki-mit hallgat, csak kérlek, könyörgök a drága kpoppereknek, hogy légyszives ne higgyétek magatokat különlegesnek (én sem hiszem magam annak) és fogadjátok kussban a zenétekről szóló kritikákat, ahogyan azt minden másik zenei stílus képviselői teszik. Ja, és mégegy dolog: Amíg a legszomorúbb BTS szám is arról szól, hogy Jinniekével szakított a barátnője, addig ne jöjjetek a drog kérdésével, főleg úgy, hogy ennyi az össz, amit tudtok a másik zenei stílusról
Mostmár jöhetnek a megszokott negatív kommentek a véleményemmel kapcsolatban...
Bárki bármit fog mondani, ezek a fiúk borzasztó sokat tesznek nap mint nap azért,hogy letegyenek valamit az asztalra.
Elég csak bele nézni a Burn the Stage-be,mi mindenen mentek keresztül,Jungkook annak ellenére,hogy majdnem a végeit járta,felment arra a rohadt színpadra és előadta azt a zenét,ez a bátorság,ez a küzdelem tudjátok?amikor az embernek még a legnehezebb idejében is van akarata azok iránt,akik őtet szeretik.
Jimin képes hajnalokig gyakorolni,hogy egyetlen egy, ismétlem egyetlenegy lépést kijavítson,hogy minden tökéletes legyen.
Nem értem, miért kell őket nap mint nap b*zizni,meg hogy tehetségtelenek meg az utálkozók száz éves hasztalan dumája.Bizony könnyű a telefon meg a gép ekránja mögül pofazni a marhaságot,de ha te lennél ott,bisztos nem így gondolnád,az kerekperec.
És nem csak ők,minden tag keményen küzd, Rapmon pld képes volt megtanulni a táncot,holott szerintem aki igazi ARMY az nagyon jól tudja,hogy RM nem táncra született, ugyanúgy Jin sem, mégis megtanulták a rajongók miatt,a banda miatt,a SIKER miatt.Vad idegenek voltak, mégis egy családdá tudtok válni és össze tartani 5 éven keresztül.
Nehogy már pár idióta,irigy kutya(bocsánat, tényleg,de nagyon ideges vagyok már) azért hordja le őket mert azok a fiúk adnak magukra, tehetségesek,nem isznak/nem drogoznak,nem b*sznak meg minden másnap este egy lányt,sokkal jobb példát mutatnak,mint a pop énekesek/rapperek.(nem csak a BTS-ről van szó, úgy általában minden bandáról)nekik is vannak hibáik,mint minden embernek, ők sem tökéletesek,ezt nagyon jól tudjuk,de még igyis jobbak mint a szét drogozott, alkoholista amerikaiak, mégis mindenki értük van oda, talán Snop Dog vagy ki a tököm olyan jó példát mutat?esetleg Chris Brown akiről hadd ne mondjam miket hallottam és olvastam..?
Komolyan nem értem a társadalmat, miért jó másat leszolni?
Tudom,ezt is feleslegesen irtam,senki nem fogja elolvasni,szerintem már a kérdés sem aktuális,de ezt már régen leszerettem volna irni, és ha kell szászzor is meg teszem!
#11-es
Nem vagyok rajongó. Mellesleg elegem van a rengeteg wattpados, BTS-es történetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!